Pedagogika
Wszystko o nauce, potrzebie rozwoju, dokształcaniu. kursach i szkoleniach. Gdzie warto się wybrać, jakie certyfikaty i dyplomy mają znaczenie.
Pedagogika
Post autor: Lunaś »
Witajcie. Jakie kierunki studiów zamierzacie wybrać? Mnie zawsze interesowała pedagogika studia licencjackie wydają się najlepszą opcją. Przyglądam się już powoli uczelniom i dobre wrażenie zrobiła na mnie Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości https://wwszip.pl/studia-licencjackie/pedagogika/. Jakie warszawskie uczelnie warto brać jeszcze pod uwagę?
- Malfoj
Re: Pedagogika
Czasem może przydać wam się pomoc przy pisaniu prac - choćby przy szukaniu bibliografii, tworzeniu konspektu czy planu pracy. W takim przypadku odsyłam was do http://www.e-konsultacje.edu.pl Oferują usługi całościowe i częściowe, stawki mają rozsądne i są terminowi, ogółem po prostu profesjonalni.
Post autor: AduŚ22 »
Polecam uzupełnić wykształcenie akademickie terapią zajęciową. Fajnie wygląda w CV, można prowadzić dodatkowe zajęcia w różnych placówkach i jest to kierunek w szkołach policealnych bezpłatny, przynajmniej w C0sinus. Ja tak zrobiłam i bardzo dużo mi dał ten dyplom państwowy z terapeuty zajęciowego.
Post autor: Kaśka »
Też polecam, terapeuta zajęciowy jest super. Ja pracowałam jako opiekunka dziecięca i dorobiłam sobie ten kierunek w Cosinusie (uzyskałam państwowy dyplom) i teraz mogę pracować też ze starszymi w zakresie terapii,a z dziećmi prowadzić różne rodzaje zajęć. Zyskałam dodatkowe godziny pracy, a najlepsze jest to, że kierunek był zupełnie za darmo
Post autor: KarinaŚ »
Może komuś z was pędzie pomocny namiar na uczelnie https://cud.rzeszow.pl/skilled-lecturers/, która oferuję szkolenia, studia podyplomowe i szkolenia bhp. Ja kilka lat temu chodziłam do tej szkoły i bardzo miło wspominam ten czas i naprawdę bardzo dużo wiedzy wyniosłam od nich i oczywiście dyplom.
Post autor: Aśśś »
Ja robię Opiekunkę Dziecięcą właśnie w Cosinusie. Ciągnęło mnie na pedagogikę, ale wolę młodsze dzieciaki. Polecam, dużo fajnych kursów dodatkowych, ze wspomagania rozwoju dziecka, sensomotoryki. Fajny, darmowy kierunek. Potem może uzupełnię wspomnianą terapią zajęciową no i ruszam w świat
Post autor: anuś9455 »
Przyznam szczerze, że dla mnie świetna jest Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie. Aktualnie ma zajęcia online. Można brać udział w ćwiczeniach przez internet. Pomimo to wszystko idzie takim tokiem, jak powinna. Warto studiować tutaj informatykę. Inny kierunek, ale zawsze można sobie wszystko sprawdzić.
Wróć do „Edukacja, rozwój, szkolenia”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie