Eko mamuśki - gdzie robicie zakupy?

Jak żyć w zgodzie z naturą i ekologią? Jak Ty możesz przyczynić się do zahamowania szkodliwych zmian klimatu? W jaki sposób nasz styl życia wpływa na ekologię? Dzielimy się wiedzą na temat ekologicznych rozwiązań, produktów, podpowiadamy, jak zmienić styl życia, by wszyscy na tym skorzystali.
Awatar użytkownika
Iga-86

Eko mamuśki - gdzie robicie zakupy?

Post autor: Iga-86 »

Witam wszystkie ekomamuśki! :) Kochane, powiedzcie mi, gdzie robicie zakupy? Interesują mnie wielorazowe wkładki laktacyjne, ekologiczne pieluchy i chusteczki wielorazowe. Najlepiej jakiś sklep online. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Dargomira

Re: Eko mamuśki - gdzie robicie zakupy?

Post autor: Dargomira »

Hej, Iga! ;) Jako ekomamuśka melduję się na wezwanie :) Zakupy robię zawsze na mommymouse.com.pl, moim zdaniem mają naprawdę dobre produkty. Pełno wielorazowych odpowiedników akcesoriów dla dzieci, sprawdź sobie!
Awatar użytkownika
eco22

Post autor: eco22 »

Nie pytaj gdzie, pytaj w co wyposażone! :D Ja zawsze mam przy sobie woreczki z firanki na warzywa i owoce. Wrzuciłam dodatkowy komplet do schowka w samochodzie i zawsze mam je przy sobie. Czasem nawet wracam się z połowy sklepu tylko po to, by nie zabierać ze sobą zrywek ;)
Awatar użytkownika
emilly1856
Kontakt:

Post autor: emilly1856 »

Mieszkam w dużym mieście, więc mam mnóstwo sklepów do wyboru. Staram się kupować warzywa i owoce na targu. Mam zaufanych sprzedawców, którzy nie stosują oprysków.
Awatar użytkownika
konwalijka

Post autor: konwalijka »

W Betterland kupicie naturalne kosmetyki dla siebie i dla dzieci. JA regularnie zamawiam w tej drogerii.
ODPOWIEDZ