Jakie apteki?
Jak żyć w zgodzie z naturą i ekologią? Jak Ty możesz przyczynić się do zahamowania szkodliwych zmian klimatu? W jaki sposób nasz styl życia wpływa na ekologię? Dzielimy się wiedzą na temat ekologicznych rozwiązań, produktów, podpowiadamy, jak zmienić styl życia, by wszyscy na tym skorzystali.
- Moska90
Jakie apteki?
Sporo dobrego słyszałem na temat kupowania leków przez internet. Na przykładzie chociażby takich miejsc jak https://www.apteka-leki.pl/ dobrze widać, dlaczego powinniście rozważyć rozpoczęcie kupowania witamin przez internet. W przyszłości wszyscy będą tak robić.
- lenka77
Re: Jakie apteki?
Z aptek internetowych najczęściej zaglądam do https://aptekamirowska.pl/ Podoba mi się u nich duży wybór no i nieprzesadzone ceny. Plus zawsze szybko dostaję zamówione rzeczy. Mają też spory dział z kosmetykami, a cała nasza rodzina używa właśnie najwięcej kosmetyków aptecznych i naturalnych. Po całości mi pasują, częściej kupuje u nich niż stacjonarnie.
- Karola
Re: Jakie apteki?
Chciałam się Was poradzić w temacie apteki, ale bardziej od strony farmaceuty. Już długo chodzi za mną taka myśl, aby otworzyć sklep, w którym będzie dostępnych multum produktów. Zarówno leki, jak i zioła, a także kosmetyki. Wszystko oczywiście najlepszej jakości. Zbieram też informacje o hurtowniach, które zaopatrują apteki w odpowiednie urządzenia, bo będę chciała także sporządzać leki recepturowe. Do tego są potrzebne komory laminarne . Wiem, że firma Farmacis między innymi ma takie w ofercie. Może ją znacie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo