Najlepsza pizzeria
Jak żyć w zgodzie z naturą i ekologią? Jak Ty możesz przyczynić się do zahamowania szkodliwych zmian klimatu? W jaki sposób nasz styl życia wpływa na ekologię? Dzielimy się wiedzą na temat ekologicznych rozwiązań, produktów, podpowiadamy, jak zmienić styl życia, by wszyscy na tym skorzystali.
- Shovna
Najlepsza pizzeria
Dla naszej rodziny nr 1 jest Party Pizza https://www.facebook.com/PartyPizzaWroclaw?ref=hl z Wrocławia. Smaczne jedzenie, grube ciasto, dużo dodatków i szybka dostawa sprawiają że już chyba nikt inny nie bedzie w stanie nas do siebie przekonać.
- konwalijka
Re: Najlepsza pizzeria
Post autor: konwalijka »
Ja wolę pizzę z włoskich knajpek. Chcę mieć pewność, że użyto do niej dobrej jakości składników.
- tempurka
Nie wiem jaka jest najlepsza pizzeria, ale to nie problem znaleźć. Można przejrzeć bazę lokali z Elbląga oferujących jedzenie na wynos https://www.natelefon.elblag.pl/ . Bardzo przydatna ta stronka, wszystko zebrane w jednym miejscu
marihuana zdjecia
marihuana zdjecia
- konwalijka
Jeśli chodzi o Śląsk, to polecam serwis Silesia Smakuje. Tam jest wiele polecajek.
- kólka
W Częstochowie jest bardzo dobra pizza w restauracji Sezonova. Człowiek nie zawsze ma ochotę gotować i stać w tych garach, dlatego posiłki na mieście to jest bardzo fajna sprawa. No i można dzięki temu spędzić więcej czasu z rodziną
- Bararr
Trzeba przyznać, że na Śląsku jest naprawdę dużo dobrych pizzerii. Tutaj na przykład jest lista pizzerii w Katowicach, moją ulubioną jest akurat Len arte. Mają tam nie tylko dobrą pizzę, ale również przytulne wnętrze.
- konwalijka
Serio? Przecież tam jest zawsze tłok, a obsługa jest zwyczajnie chamska.
- konwalijka
- baina
W Warszawie, w centrum
trafilam do niej dzieki kolezance i teraz jestem ich stala klientka bo jedzenie naprawde pycha, dbaja o skladniki, o smak, ciasto robia jakie sobie tylko zazyczysz, cienkie, grube, pelnoziarniste 

- Sally McKenna
Post autor: Sally McKenna »
Ja osobiście mogę polecić również restaurację http://www.szkutnia.waw.pl/ z Warszawy. Specjalizują się w wielu włoskich daniach, w tym również oczywiście w pizzach. Wszystko smakuje idealnie - obecnie jest też możliwość zamówienia jedzenia z dowozem, więc warto korzystać.
Post autor: dozen »
Cześć. Ja za każdym razem chodzę do pizzerii w Warszawie. Jest boska, w amerykańskim stylu. Super odmianą od tradycyjnej pizzy. Taką dostanie się w pizzerii Big Adriano, która znajduje się przy ul. Dzieci Warszawy 27a/2. Genialna dla mnie jest American Pan Pizza, czyli pieczona na patelni. Jest gruba i soczysta. Dodatkowo z sosem barbecue wyrywa z kapci. Moim zdaniem na terenie stolicy lepszej pizzy amerykańskiej się nie dostanie. Pozdrawiam gorąco.
Post autor: Miodówka1 »
Lubie typowo włoskie pizze. Nie lubię pizzy w stylu amerykańskim na grubym cieście, bo wtedy mam wrażenie, że zamiast smakować pizzę, to zapycham się ciastem. Mam IO więc od tyję od samego patrzenia na mąkę
) Natomiast prawdziwa włoska pizza, to cienkie ciasto i najlepszej jakości składniki. Składniki wybieram różne, w zależności od dnia. A najlepszą pizzę robią w Warszawskiej Semoli na ulicy Obywatelskiej. Zresztą nie tylko pizzę, bo i dania główne i desery są bardzo dobre.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo