Jak żyć w zgodzie z naturą i ekologią? Jak Ty możesz przyczynić się do zahamowania szkodliwych zmian klimatu? W jaki sposób nasz styl życia wpływa na ekologię? Dzielimy się wiedzą na temat ekologicznych rozwiązań, produktów, podpowiadamy, jak zmienić styl życia, by wszyscy na tym skorzystali.
Cześć Czy ktoś z Was miał już okazję próbować soków z firmy Nuja ? Zastanawiam się nad takim detoksem sokowym i ich oferta wydała mi się najbardziej interesująca. z góry dziekuje za opinie
detoks sokowy ? o matko pierwsze słyszę a soki świeżo wyciskane uwielbiam więc może to dobry sposob i dla mnie. Jakie zadanie ma ten detoks m? oczyszczanie wątroby ?
olażka pisze: ↑18 lis 2020, 18:57
tak oczyszczanie organizmu z toksyn ja już dwa razy byłam na tej diecie oczyszczającej z Nuja własnie wrażenia siuper pozytywne!
o super, a możesz mi napisać coś wiecej jak to wygląda ? Czyttałam, ze te soki nie są pasteryzowane a przez to zachowują wszystkie niezbędne witaminy i minerały. To prawda?
tak to prawda a dodatkowo nie zawieraką cukru i innych sztucznych wypełniaczy. Zamawiasz je w ich sklepie internetowym ( tu na początek radziłabym Ci wziąc tą dietę na 3 dni), wszystko jest dostarczane do Ciebie do domu. Musisz je tylko przechowywać w lodówce. Ogólnie są smaczne, pożywne. Ja to nawet głodna nie chodziłam a w sumie piłam tylko je przez tych kilka dni.
olażka pisze: ↑20 lis 2020, 16:07
tak to prawda a dodatkowo nie zawieraką cukru i innych sztucznych wypełniaczy. Zamawiasz je w ich sklepie internetowym ( tu na początek radziłabym Ci wziąc tą dietę na 3 dni), wszystko jest dostarczane do Ciebie do domu. Musisz je tylko przechowywać w lodówce. Ogólnie są smaczne, pożywne. Ja to nawet głodna nie chodziłam a w sumie piłam tylko je przez tych kilka dni.
bardzo bardzo dziękuje za informację teraz przed świętami już nie dam rady ale zaraz po nowym roku zrobię sobie takie detoks sama jestem ciekawa efektów
i jak tam juz po detoksie ? daj znac nam tu koniecznie jak wrażenia i przemyślenia, niech i inni skorzystają ja sobie w lutym będę na pewno zamawiac kolejny zestaw
Nie znam tych soków. Jeśli miałabym coś proponować to byłyby to soki z Korab Garden. Mają spory wybór, ale ten https://korabgarden.pl/produkty/sok-z-c ... remium-nfc z czarnej porzeczki, będzie chyba smakował większości. Sok jest tłoczony na zimno, z całych owoców. Pełnia smaku i zdrowia.
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań https://agrouzywane.pl