Sposób na urlop?
Jak żyć w zgodzie z naturą i ekologią? Jak Ty możesz przyczynić się do zahamowania szkodliwych zmian klimatu? W jaki sposób nasz styl życia wpływa na ekologię? Dzielimy się wiedzą na temat ekologicznych rozwiązań, produktów, podpowiadamy, jak zmienić styl życia, by wszyscy na tym skorzystali.
- Boguchwał
Sposób na urlop?
Słuchajcie, w jaki sposób najchętniej spędzacie swoje urlopy? Pytam nie bez powodu, po prostu chciałbym coś zmienić u nas, dlatego, że mam wrażenie, że za bardzo poszliśmy w "wygody świata współczesnego", a nie ukrywam, że marzą mi się wakacje na biwaku, pod namiotem. Polecacie jakiś sklep, albo różne sklepy, w których będę mógł kupić sprzęt biwakowy
Re: Sposób na urlop?
Post autor: Kama »
Chciałabym mieć dobry sposób na urlop, ale nie mam niestety. Nawet jak ma wolne, to nie mam wolnego i zazwyczaj kończy się na tym, że wracam po urlopie jeszcze bardziej zmęczona niż byłam. Ale niestety taki jest los matki małego potwora... znaczy kochanego dzieciątka.
Post autor: Lusia »
Ja lubię pojechać nad morze. Ostatnio byłam w Sopocie w Bayjonn Hotel i muszę przyznać, że był to świetny wypoczynek!!
............................................................................................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................................................................................
- selena
Osobiście polecam Kaszuby. Jest to region Polski, w którym czuję się najlepiej i zawsze jestem w stanie naładować swoje baterie na 100%. Tym samym, polecam zapoznać się z noclegami https://goscinieczagaje.pl/ gdzie na pewno poczujecie się jak w domu.
Post autor: Violka »
Zastanawiasz się gdzie wybrać się na weekend z dzieckiem, aby zobaczyć coś wyjątkowego i aktywnie spędzić czas? Możliwości spędzania wolnego czasu, jest wiele. Ciekawą propozycją są miejsca, gdzie możemy spędzić czas blisko natury i zwiedzić coś. Jednym z takich miejsc jest rynek żyrardów https://aparthotelzyrardow.pl/atrakcje/zyrardow/ Warto sprawdzić ofertę!
- paniola
Czy zdarza się wam ,że jeździcie w to samo wakacyjne miejsce drugi raz lub nawet więcej? Mamy takie swoje miejsce i nasi znajomi także - to Mazury a dokładniej Mrągowo i okolice. Właśnie dlatego apartamenty nad jeziorem Mrągowo tak bardzo nas zainteresowały. Ich położenie nas przekonuje do tego ,że może to być świetne wakacyjne lokum oraz niezła inwestycja mieszkaniowa.
odziez używana forum
odziez używana forum
Post autor: pinky »
Nie ma potrzeby wydawania dużych pieniędzy na noclegi w Kościanie. Hostel Extra oferuje komfortowe i dobrze wyposażone pokoje, a do tego niskie ceny za noc. Wszystkie udogodnienia, bez żadnych dodatkowych opłat.
Post autor: kamiil »
Moim zdaniem, doskonałym wyborem może być Hotel Ibis Warszawa zlokalizowany pod adresem https://all.accor.com/hotel/B0R2/index.pl.shtml . Wysokie standardy tego miejsca są zauważalne, pokoje prezentują się doskonale, a obsługa wykazuje się profesjonalizmem w kontaktach z gośćmi, co według mnie jest bardzo istotne.
Post autor: aniiita »
Na urlop można się też jednak wybrać do https://stodolynafali.pl/ . Z tego co widziałam to warunki są tutaj na faktycznie wysokim poziomie, dodatkowo też obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do swoich gości
spalacze tłuszczu dla początkujących
spalacze tłuszczu dla początkujących
Post autor: Lolka »
Moim zdaniem świetnym miejscem na urlop będzie Hotel 5* Crystal Mountain
Znajduję się on w przepięknej malowniczej Wiśle, mają cudowne pokoje, niedawno przeglądałam jedną ofertę i namawiam męża żebyśmy się również wybrali, podoba mi się to, że proponują specjalne dania dla wegetarian i wegan, bym miała co jesć 

Post autor: Maja7 »
Gra w tenisa to doskonały sposób na aktywny wypoczynek i poprawę kondycji fizycznej. Obóz tenisowy na Mazurach to okazja do treningów w malowniczym otoczeniu, które sprzyja relaksowi i koncentracji. Program takich obozów często obejmuje zarówno naukę, jak i integrację uczestników, co czyni je atrakcyjnymi dla osób w różnym wieku. Szczegóły znajdziesz tutaj: https://jablon-resort.pl/tenis-mazury/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo