Zdrowie

Jak żyć w zgodzie z naturą i ekologią? Jak Ty możesz przyczynić się do zahamowania szkodliwych zmian klimatu? W jaki sposób nasz styl życia wpływa na ekologię? Dzielimy się wiedzą na temat ekologicznych rozwiązań, produktów, podpowiadamy, jak zmienić styl życia, by wszyscy na tym skorzystali.
Awatar użytkownika
Konstanta

Zdrowie

Post autor: Konstanta »

Macie jakieś swoje, sprawdzone metody na to, żeby na co dzień dbać o swoje zdrowie? Dajcie znać, co stosujecie, co się u Was sprawdza? Zgodnie z działem, w którym publikuję to pytanie chcę dopytać o produkty ekologiczne, naturalne. Zastanawiam się nad tym, czy nie zamówić sobie konopi, może olejek CBD - możecie polecić jakiś dobry na początek? Na co zwrócić uwagę?

wośp kraków
martha

Re: Zdrowie

Post autor: martha »

Wiesz co, słyszałam, że w Onkolmed.pl stosuje się najnowsze technologie medyczne, co umożliwia precyzyjne diagnozowanie i leczenie nowotworów. Oferowane są tam metody leczenia takie jak chemioterapia, immunoterapia czy radioterapia, a personel zrobi wszystko, aby pomóc pacjentom w potrzebie. Ciekawa jestem Waszej opinii na temat tego miejsca.
ODPOWIEDZ