Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Hejka
Która z was interesuje się stylizowaniem paznokci? O jakich innowacjach w modelowaniu paznokci słyszałyście? Mnie zainteresowały jakiś czas temu akrylożele Victoria Vynn. Fakt, że taki system łączy w sobie zalety akrylu i żelu, sprawia, że manicure z jego wykonaniem jest trwały i elastyczny. Dla mnie to dwie najważniejsze cechy, a dla was?
W przypadku kiedy szukacie dobrej jakości produktów do pielęgnacji i modelowania paznokci to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście także wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez markę Pronails u których w sklepie będziecie mogły znaleźć wysokiej klasy lakiery hybrydowe w różnorodnych kolorach - https://pronails.sklep.pl/product-categ ... -sopolish/ My w naszym salonie kosmetycznym korzystamy z ich produktów od dłuższego roku i klientki są jak najbardziej zadowolone z efektów pracy i oczywiście trwałości wykonanych paznokci, co świadczy o bardzo dobrym składzie m.in lakierów.