Tak jak w temacie macie jakieś ulubione, dobre jakościowo farby?
Zastanawiam się nad ofertą https://ktpi.pl/manufacturer/loreal/kol ... -do-wlosow nie korzystałam nigdy z kosmetyków Loreal choć słyszałam sporo dobrego teraz chcę wypróbować nowe farby więc jeżeli byście mogli mi trochę doradzić to będę wdzięczna!
Jaka farba do włosów?
Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
- tempurka
Re: Jaka farba do włosów?
Sama się zastanawiam co kupić do swoich włosów. Widziałam bardzo fajne promocje na https://www.bee.pl/9473-inne-henny-i-naturalne-farby i nie mam zielonego pojęcia którą wybrać. Sklep ma bardzo dobre opinie i jest polecany na innych forach więc chciałabym coś wybrać :/
- miszka
Tutaj https://lavandin.pl/product-pol-10645-L ... blond.html można zakupić różnego typu farby do włosów. Mają tam różne marki i odcienie. Propozycji jest wiele, więc każdy z powodzeniem znajdzie tam coś dla siebie. Przemyślcie jaki chcecie mieć kolor włosów.
Post autor: póki »
Hm, powiem Ci tak, mam nie najlepsze doswiadczenia w farbowaniu, zawsze trafie jakos nie tak, ale trafilam na L`Oreal Open Color. To takie cos pomiedzy farba a szamponem. W miare trwaly kolor, ladny polysk, no i najwieksza zaleta - bez jakichs tam potworniastych odrostow.
Post autor: żanette »
Ja z kolei stawiam tylko na naturalne produkty - też farby do włosów. Bardzo dobre odkryłam - marka nazywa się Color&Soin. Jeśli nie znacie, to bardzo polecam. Formuła jest pozbawiona m. in. amoniaku, parabenów i silikonów, dlatego idealnie nadaje się dla osób z wrażliwą skórą głowy i ze skłonnościami do alergii. Jest duży wybór odcieni, a jestem zaskoczona jak dobrze te farby kryją siwe włosy. Warto wypróbować!
Post autor: paź »
Żanette masz rację. Marka Color&Soin też jest moim faworytemżanette pisze: ↑02 maja 2021, 12:21 Ja z kolei stawiam tylko na naturalne produkty - też farby do włosów. Bardzo dobre odkryłam - marka nazywa się Color&Soin. Jeśli nie znacie, to bardzo polecam. Formuła jest pozbawiona m. in. amoniaku, parabenów i silikonów, dlatego idealnie nadaje się dla osób z wrażliwą skórą głowy i ze skłonnościami do alergii. Jest duży wybór odcieni, a jestem zaskoczona jak dobrze te farby kryją siwe włosy. Warto wypróbować!

Post autor: boguśka »
Farby do włosów kupuję zawsze w Eko Aleja. Spodobały mi się bardzo ze względu na delikatny skład, dzięki czemu włosy po farbowaniu nie są w ogóle zniszczone. Platynowy blond sprawdził się u mnie ekstra, co ważne farba nie płowieje i nie zmywa się podczas mycia, także kolor przepięknie się prezentuje
- Olanka
Ogólnie uważam, że o włosy powinno się dbać. Dlatego najlepiej wybierać farbę do włosów, która jest sprawdzona. Wiele kobiet, które farbują się na blond, często zmagają się z nieestetycznymi żółtymi refleksami. Na szczęście teraz bez problemu można znaleźć kosmetyku, które je usuwają. Możecie je dostać tutaj https://www.cocolita.pl/fanola-no-yellow . Ceny są w porządku, więc warto przetestować.
Post autor: łajba »
Widzę, że kilka osób już pisało o tej marce i ja chętnie polecę Color&Soin. Mi bardzo odpowiada ich naturalny skład, w końcu po farbowaniu włosy nie są sianowate i dzięki olejkom przyjemnie nawilżone oraz błyszczące! Wielki plus też za fakt, że te farby ładnie pachną, dobrze kryją siwe włosy, odżywiają i regenerują (w składzie np. owies i pszenica), zapewniają głęboki kolor.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo