Kosmetyki dla atopowej skóry
Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
- suzy
Kosmetyki dla atopowej skóry
Jeśli ktoś cierpi na AZS, to na pewno wie, jak ciężko dobrać odpowiedni kosmetyk pielęgnacyjny... U mnie sprawdzają się tylko te naturalne, kompletnie bez zapachu i o prostym składzie. Inaczej skóra reaguje pieczeniem i swędzeniem, co za udręka
Ostatnio testuję np. żel do twarzy na AZS - https://hermzlabs.pl/collections/frontp ... wash-500ml . Jakich produktów Wy używacie na co dzień przy takiej problematycznej skórze? Polecajcie wszystkie Wasze typy!

Re: Kosmetyki dla atopowej skóry
Post autor: miłka »
to prawda, kosmetyki naturalne są najlepsze. sama juz jakis czas stosuje te z Ecobotox, mam olej arganowy, wode rózana:) bardzo sobie chwale i widze poprawe
Post autor: keśka »
Zgadzam się, ja też od dłuższego czasu używam kosmetyków naturalnych. Marka Annabelle Minerals ma bardzo fajne nie zapychające podkłady i pudry. Mam od nich też pędzel do podkładu i mimo ciagłego mycia i używania wygląda praktycznie jak nowy.
Post autor: ołja »
z eco nature z bielendy mozesz sobie popatrzec
maja bardzo fajne nawilzajace kosmetyki do twarzy i ciala, ja uzywam

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże