Kosmetyki do twarzy

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Wislawa

Kosmetyki do twarzy

Post autor: Wislawa »

Dziewczyny, jakie zabiegi pielęgnacyjne stosujecie na co dzień? Jakich kosmetyków do twarzy używacie? Chodzi mi o takie typowo dotyczące pielęgnacji, nie o kolorówkę. Szukam jakiegoś sposoby na poszarzałą i zmęczoną cerę, od jakiegoś czasu mocno mi to dokucza. A może jakieś zabiegi kosmetyczne u profesjonalistki, w klinice medycyny estetycznej? jak myślicie?
Ditaa

Re: Kosmetyki do twarzy

Post autor: Ditaa »

Ostatnio próbuję różnych kosmetyków i naprawdę warto zerknąć do sklepu https://tanexpert24.pl/pl. Mają ogromny wybór produktów brązujących, a te, które wybrałam, są rewelacyjne! 💄

sport najnowsze informacje
dekores

Re: Kosmetyki do twarzy

Post autor: dekores »

Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na krem rozświetlający na dzień z SPF20. Jest to produkt, który pozwala na jednoczesne nawilżenie i rozświetlenie skóry, a także ochronę przed szkodliwym promieniowaniem UV. Będąc w temacie pielęgnacji skóry, warto rozważyć wybór tego kremu, ponieważ jego właściwości są niezwykle pozytywne.
ODPOWIEDZ