Krem do biustu

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Maryla

Krem do biustu

Post autor: Maryla »

Chciałabym kupić sobie jakiś dobry krem do biustu - fajnie jakby udało się z jego pomocą trochę powiększyć piersi, a wiem, że są takie kremy i sporo kobietek je chwali, ale to akurat nie jest warunek konieczny. Dla mnie najwazniejsze jest to, żeby trochę zadbać o skórę, bo moje piersi są od jakiegoś czasu dość wiotkie i nie ukrywam, że jest to mój kompleks.
krysieńka

Re: Krem do biustu

Post autor: krysieńka »

miałam raz taki krem ale nie przyniusł mizeadnych efektów nie potrezbnie wydałam tylko kupe kasy a 0 efekty co wy o tym myślicie może znalazłyście coś eksra i sama sprawdzę czy warto
Aneczka

Post autor: Aneczka »

Ja używam kremu ujędrniającego soraya body diet 24 z bielendy , bardzo fajne są efekty zważywszy na to że jestem mamą dwójki dzieci moje piersi miały prawo zmienić kształt .. teraz wracają do dawnego wyglądu i są jędrne jak u nastolatki
Lunka8

Post autor: Lunka8 »

A rozważałaś operacje po prostu? Teraz naprawdę są one przystępne cenowo a w Polsce mamy bardzo dobrych specjalistów. Na przykład do doktor Żukowskiej w Łodzi warto się zapisać na konsultacje
Tereska

Post autor: Tereska »

Szukam czegoś do ujędrnienia biustu . po ciąży wszystko się sie zmieniło ciało nie jest takie jak kiedyś a ja nie czuję się atrakcyjna . czu stosowaliście coś by wasza skóra była jędrna
Izabell

Post autor: Izabell »

Polecam ci kremy do biustu z bielendy , bardzo fajnie ujędrniają i nadają delikatności dla skóry . ja bardzo dbam o swoje ciało i staram sie 2 razy w tygodniu robić masaż by lepiej kremy sie wchłaniały
ODPOWIEDZ