Naturalny krem do twarzy
Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
- Eleonora1973
Naturalny krem do twarzy
Post autor: Eleonora1973 »
Cześć. Poszukuję dobrego nawilżającego kremu do twarzy z prostym składem bez zbędnych dodatków. Fajnie by było, gdyby był wegański, bo takie produkty głównie kupuję.
- Zoja
Re: Naturalny krem do twarzy
Mogę polecić krem z nano srebrem od proaktiv.pl. Ma działanie nawilżające i antybakteryjne, a w dodatku jest wegański. Ogólnie w tym sklepie są bardzo ciekawe produkty jak naturalne suplementy diety czy nano koloidy, warto zajrzeć
- Zbuntowana
Post autor: Zbuntowana »
ja używam olejka CBD z Bielendy bo to wegańska linia z konopii siewnych. Jest naturalny i ma swietne oddzialywanie na skóre i ogolnie organizm człowieka w bielendzie masz bardzo duży wybór kosmetyków wegańskich
- darekrybak
Post autor: darekrybak »
Oprócz kremu warto pomyśleć o dobrym serum, moja partnerka lubi naturalne produkty i kupuje często właśnie w tej bio drogerii:
https://lavandin.pl/pl/products/sylveco-serum-do-twarzy-regenerujace-30ml-40647.html
Mam nadzieję że pomogłem, ja akurat średnio orientuję się w meandrach środków piękności, sam jestem naturalnie piękny
https://lavandin.pl/pl/products/sylveco-serum-do-twarzy-regenerujace-30ml-40647.html
Mam nadzieję że pomogłem, ja akurat średnio orientuję się w meandrach środków piękności, sam jestem naturalnie piękny
Post autor: oluś »
Jeśli zależy wam na naturalnych i ekologicznych kosmetykach, to koniecznie zerknijcie sobie na tę stronę https://www.chatkaekoludka.pl . Jest tam namiar na sklep, w którym znajdziecie szeroki wybór produktów dopasowanych do konkretnych potrzeb i oczywiście możliwości finansowych. Uważam, że warto przede wszystkim stawiać na jakość, zwłaszcza że tego typu kosmetyki wcale nie są drogie.
Post autor: Aśka889 »
Jeżeli chodzi o naturalne kremy, to mam swojego faworyta - krem z olejkiem arganowym Swanson. Odkąd go kupiłam to nie testuję już żadnych innych, bo ten działa u mnie rewelacyjnie. Nie zatyka porów, nie wywołuje reakcji alergicznych i świetnie nawilża skórę, również w jej głębokich warstwach, dzięki czemu jest ona gładsza i bardziej miękka... Polecam!
Post autor: poża »
jesli chodzi o dobry krem nawilżający to u mnie sprawdza się ten kokosowy z linii Rich Coconut z marki Eveline ( można go kupic u nich w e-sklepie ale widziałam go też w drogerii Hebe). jest wydajny, szybko się wchłania i ma przyjemny, delikatny kokosowy zapach.
Post autor: Luśka »
Według mnie, nie ma niczego bardziej naturalnego od kosmetyków z Morza Martwego. Osobiście używam to - krem rozjaśniający https://kosmetykimorzemartwe.pl/krem-ro ... acy-spf-20. W swojej roli sprawdza się świetnie! Cała twarz jest rozjaśniona, po dłuższym stosowaniu brak jakichkolwiek przebarwień. Szczerze wszystkim polecam!
Post autor: chętka »
wegańską serie ma napewno bielenda, wiem bo sama uzywam botanical clays.. to te z glinka zielona i rozowa sklad w 99% jest naturalnego pochodzenia. jest tez vegan muesli tam sa kremy jakies serum matujace czy nawilzajace, krem pod oczy i maseczki z pilingiem.. cos sobie wybierzesz latwo dostepne tanie i swietnie dzialaja na skore
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo