odlewki perfum - warto?

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Kira1999

odlewki perfum - warto?

Post autor: Kira1999 »

Hej wszystkim!
Kto z was kupuje odlewki perfum? Czy warto w nie inwestować? Zawsze miałam wątpliwości, czy są one równie dobre jak oryginalne flakony. Ale ostatnio zaczęłam czytać o nich coraz więcej pozytywnych opinii. Przede wszystkim są tańsze, a przecież perfumy to nie mały wydatek. Poza tym wiele osób twierdzi, że zapach jest identyczny, a trwałość również nie odbiega od oryginału. Podzielcie się swoimi opiniami! Pozdrawiam serdecznie! :)
Paula4

Re: odlewki perfum - warto?

Post autor: Paula4 »

Odlewki perfum to nic innego jak oryginalne, markowe perfumy w formie testerów. Także zapach i trwałość są takie jak powinny a więc śmiało można je kupować sama czasem tak robię. Ostatnio np. zanim nabyłam standardowej pojemności flakonik Givenchy L'Interdit , korzystając z oferty Perfumy.pl zamówiłam właśnie miniaturowe opakowanie ( 8 ml). Bogaty, bardzo elegancki, kwiatowo-orientalny bukiet szczerze mnie zachwycił. Nie żałowałam więc pieniędzy na kilkukrotnie większą buteleczkę.
Awatar użytkownika
foxi

Re: odlewki perfum - warto?

Post autor: foxi »

Takie próbki perfum - https://alepachniesz.pl/ to na prawdę fajny sposób na znalezienie swojego ulubionego zapachu. To przecież oryginalne perfumy rozlane do atomizerów o mniejszej pojemności. Atomizer czuwa nad tym aby zapach czasem się nie ulotnił. Dzięki temu możemy zamówić więcej perfum i je po prostu spróbować.
ODPOWIEDZ