perfumy do torebki - gdzie szukać?

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Beniamina_86

perfumy do torebki - gdzie szukać?

Post autor: Beniamina_86 »

Hej! Potrzebuję nieco pomocy w znalezieniu idealnych perfum do mojej torebki. Wiem, że jest mnóstwo opcji na rynku, ale chciałabym znaleźć coś wyjątkowego i jednocześnie praktycznego. Czy myślicie, że odlewki perfum będą najlepszym rozwiązaniem? Są to małe flakony, więc idealne na drogę, nie sądzicie? Macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. :)
cytruska

Re: perfumy do torebki - gdzie szukać?

Post autor: cytruska »

Dobrą opcją są też perfumy w olejku. Swobodnie mieszczą się w torebce czy podręcznym plecaku. Tester też oczywiście w podróży się sprawdzi:) Nie bez znaczenia pozostaje również wybór zapachu. Ja latem stawiam na kompozycje kwiatowo-owocowe. Jednak z moich ulubionych to Lancome La Vie Est Belle. Tak jak deklaruje opis zamieszczony na stronie https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/l ... -est-belle jest ona uniwersalna, dodająca optymizmu i dyskretnie uwodzicielska. Co do pojemności flakoników- online da się kupić i te standardowe i w wersji miniaturowej 30 ml.
ODPOWIEDZ