Pielęgnacja włosów B-TOX Perfect Blond

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Karola

Pielęgnacja włosów B-TOX Perfect Blond

Post autor: Karola »

Mam do Was pytanie dotyczące dbania o włosy. Jestem blondynką i nie mogę zlikwidować takiego brzydkiego żółtego odcienia. Słyszałam, że ta maska b-botox Perfect Blond marki Inoar świetnie działa na przesuszone włosy i redukuje przebarwienia. Dodatkowo powoduje, że fryzura się nie puszy. Czy stosowałyście może ten kosmetyk?
Żonkil

Re: Pielęgnacja włosów B-TOX Perfect Blond

Post autor: Żonkil »

Zawsze chcę mieć taki ładny czysty blond na głowie i też pozostają mi żółte refleksy. Okropnie wyglądają i też już nie mogłam znaleźć na nie sposobu. Muszę spróbować tego kosmetyku, o którym wspominasz, bo to chyba ostateczny ratunek. Jeśli to produkt profesjonalny to można zamówić go na stronie.
Karaś

Post autor: Karaś »

A ja już sobie przypominam, bo faktycznie koleżanka mi wspominała coś o kosmetyku. Jest rewelacyjny i aby przedłużyć efekt zabiegu tą maską najlepiej na koniec po wypłukaniu i wysuszeniu wyprostować włosy prostownicą. Podobno jest dobry i też muszę sobie zamówić.
Mańka

Post autor: Mańka »

Ja nie wiem dlaczego mam takiego pecha i zawsze jak sobie kupię coś do włosów to albo mam wysuszone, albo się ciągną okropnie. A najgorzej jak po tych różnych zabiegach kosmetycznych włosy tracą kondycję. Muszę spróbować produktu, o którym mówicie. Ja go chyba nawet widziałam ostatnio jak byłam na czesaniu w salonie.
Żarno

Post autor: Żarno »

A ja szukałam jakiegoś specyfiku o właśnie takiej innowacyjnej formule i teraz będę wiedziała, jaki zamówić. Już chciałam zupełnie się przefarbować, bo miałam dość tych żółtych włosów. Ale jeszcze spróbuję z tą maską. Mam przeczucie, że to dobry produkt i skoro Wam pomaga to dla mnie tez będzie dobry :)
małgorzata

Post autor: małgorzata »

Moje włosy bardzo polubiły koreańskie kosmetyki, które zamawiam tutaj https://skin79-sklep.pl/ mają duże działanie nawilżające co dla moich suchych włosów podziałało jak wybawienie, nadało im blasku i świeżości. Teraz za każdym razem robię tutaj zamówienie ;) pozdrawiam
ODPOWIEDZ