Próbki a oryginalne perfumy

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Odyla-60

Próbki a oryginalne perfumy

Post autor: Odyla-60 »

Hejka! Zauważyłam, że nie którzy zastanawiają się, czy próbki perfum to tak naprawdę oryginalne perfumy. Wy też macie takie wątpliwości? Próbki są po to, by każdy z nas mógł przetestować zapach, zanim zdecyduje się kupić oryginalnych rozmiarów flakon, więc siłą rzeczy muszą to być produkty identyczne. Ja w każdym razie nigdy nie spotkałam się z jakiegoś rodzaju podróbką, a wy?
Gosia87

Re: Próbki a oryginalne perfumy

Post autor: Gosia87 »

W małych buteleczkach zwanych testerami znajdują się oryginalne perfumy:) Ja jednak lubię niekiedy odważnie podejść do zakupu nowego zapachu . Ostatnio np. zamówiłam z perfumerii internetowej Perfumy.pl flakonik Kenzo Jungle o standardowej pojemności(100 ml) . Aromat okazał się świetny, idealnie odzwierciedla mój charakter- ciekawość świata, otwartość . Generalnie jest to kompozycja orientalno- przyprawowa. Mocno niebanalna, zaskakująca chociażby połączeniem korzennych przypraw o pikantnym charakterze z nutami słodyczy.
ODPOWIEDZ