sprawdzone kosmetyki do twarzy

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Ilga1968

sprawdzone kosmetyki do twarzy

Post autor: Ilga1968 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam sprawdzonych kosmetyków do twarzy. Moja skóra ostatnio nie wygląda najlepiej, więc potrzebuję czegoś, co pomoże mi rozwiązać ten problem. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone serum na twarz, które poleca? Może macie inne propozycje kosmetyków? Chętnie wysłucham Waszych opinii i doświadczeń. 😊 Z góry dziękuję za pomoc!
pestkaa

Re: sprawdzone kosmetyki do twarzy

Post autor: pestkaa »

mi na problemy z cerą pomogły kosmetyki robione na receptę, w DOZ raz dwa mi zrobiono, ucieszyło mnie, że cena jest tak przystępna dla kieszeni, składy są krótkie
Krisa

Post autor: Krisa »

U mnie też bardzo dobrze sprawdzają się kremy i maści przygotowane w aptece. Pewnie dlatego, że są indywidualnie dobrane do potrzeb skóry. Recepty realizuję zawsze w DOZ, najszybciej i najtaniej.
Polina

Post autor: Polina »

u mnie fajnie sie sprawdzaja kosmetyki od Bielendy, a dokladniej seria Hydro Lipidium. Kosmetyki te nadaja sie swietnie do codziennej pielegnacji, maja bardzo dobry sklad- nie sa uczulajace wiec nie zostawiaja czerwonych plam. super nawilzaja, nadaja swiezosci cerze
ODPOWIEDZ