suplementy na wypadanie włosów
Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
- Tabita-77
suplementy na wypadanie włosów
Hej, szukam pomocy w rozwiązaniu problemu z wypadającymi włosami. Przez ostatnie miesiące zauważyłam, że moje włosy stają się coraz cieńsze i słabsze, a co gorsza, wypadają w dużej ilości. Próbowałam już różnych szamponów i odżywek, ale niestety bez większego efektu. Postanowiłam więc poszukać innych rozwiązań i trafiłam na informacje o keratynie w tabletkach. Ponoć jest to skuteczny suplement, który pomaga wzmocnić włosy od wewnątrz. Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z tym produktem? Chętnie poznam Wasze opinie i porady.
- ula24
Re: suplementy na wypadanie włosów
Najgorzej jak wypadają włosy, kobieta zupełnie traci pewność siebie. Też mam bardzo słabe włosy, coraz bardziej wypadają, skóra też jest szara i przesuszona. Kosmetyki nie dają rady dlatego myślę aby sięgnąć po suplementy, co myślicie? Na https://gloowi.pl/ znalazłam dwa godne uwagi na moje problemy. Czytam, że są naprawdę skuteczne a na ich korzyść na tle konkurencji przemawia troska o wysoką jakość surowców i autorski skład.
Post autor: moniczka »
Zaczęłam suplementację Vitapilem Clinic 5a i jestem zachwycona efektami. Włosy wypadają mniej a na skroniach pojawiło się mnóstwo nowych włosków. Teraz zastanawiam się czy nie podarować tego suplementu mojej mamie - to świetny prezent który pozwala zadbać o siebie i daje widoczne efekty 

Post autor: Martynka »
Ostatnio przypadkowo trafiłam na suplementy HT_Pharm. I przyznam, że rozważam ich zakup. Skład wygląda bardzo w porządku. Przekonuje mnie też fakt, że wg opinii innych są dobre w smaku
Wiedzieliście, że mają w asortymencie linie stworzone z myślą o kobietach, mężczyznach i seniorach? Nie trzeba się zastanawiać, co zamówić:)

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo