Uniwersalne perfumy

Kosmetyk kosmetykowi nierówny! Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetologią, produktami kosmetycznymi i nowinkami z branży. Podzielcie się swoimi doświadczeniami! Polecajcie ulubione marki.
Awatar użytkownika
Elżbieta97

Uniwersalne perfumy

Post autor: Elżbieta97 »

Cześć kobietki. Powiedzcie mi, czy wiecie czym są perfumy unisex? Przyznam szczerze, że ja dowiedziałam się dopiero niedawno. Naprawdę nie spodziewałam się, że istnieją zapachy uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Może miałyście okazję ich używać?
małgośka

Re: Uniwersalne perfumy

Post autor: małgośka »

Perfumy typu unisex to takie, które dedykowane są zarówno kobietom jak i mężczyznom. Osobiście bardzo chętnie je kupuję, bo lubię nieszablonowe kompozycje, bez nadmiaru słodyczy, często dominującej w kompozycjach typowo damskich. Jeśli miałabym polecić jakąś konkretną, uniwersalną propozycję , zdecydowanie byłyby to perfumy Escentric Molecules Molecule 01. Na próżno ich szukać raczej w tradycyjnych drogeriach, są natomiast dostępne w stałej ofercie https://perfumy.pl/product-pol-3046-Esc ... 00-ml.html . Zapach mają zaskakujący, można rzec wręcz niszowy bo nieszczególnie złożony a uwalniający konkretne akcenty po aplikacji, nieco inne u każdej osoby.
ODPOWIEDZ