Bombar kokosowy szampon od Inoar

Podążasz za trendami? Poszukujesz ciekawych pomysłów na wieczorowy make up lub inspiracji co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas!
Bożena

Bombar kokosowy szampon od Inoar

Post autor: Bożena »

WIdziałam ostatnio informacje o szamponie kokosowym Bombar od Inoar i przyznaję, że mnie to zaintrygowało. Czy któraś z miała okazję stosować ten produkt? Jesli tak, to z chęcią posłucham opinii.
Łucja22

Re: Bombar kokosowy szampon od Inoar

Post autor: Łucja22 »

Podłączam się! Znajoma wspominała ostatnio o tym szamponie i z chęcią dowiem się, co Wy na jego temat sądzicie.
Oleńczuk

Post autor: Oleńczuk »

To ja na pewno mogę polecić. Jeśli macie włosy słabe, wypadające, to on powinien bardzo Wam pomóc. Ma tak bogaty skład, że działa wręcz jak bomba witaminowa.Cały szampon oparty jest na oleju kokosowym, dzięki czemu mega nawilża. Zrecydowanie produkt wart sprawdzenia :)
Dżesika

Post autor: Dżesika »

U mnie sprawdził się bardzo fajnie poprzez to, że efekt widać gołym okiem. Mam zdecydowanie bardziej nawilżone włosy i aż w dotyku czuję, że są nie tylko przyjemniejsze, ale też są grubsze. Mogę mega polecić:)

kmt opinie drzwi
Bożena

Post autor: Bożena »

Super, w takim razie koniecznie muszę wypróbować! Już nie mogę się doczekać efektu.
Aniołek

Post autor: Aniołek »

Mega jest ten szampon! Miałam już wcześniej odżywkę od Inoaru, a teraz wypróbowałam i szampon. Świetnie pachnie, a przy okazji niesamowicie nawilża i wygładza włosy. Właśnie tego potrzebowałam :)
Kaśkaa23

Post autor: Kaśkaa23 »

Super jest ten szampon. Długo szukałam czegoś dla siebie i w końcu natrafiłam na ten kokosowy z Inoaru. Cieszę się, bo moje włosy wyglądają teraz zdecydowanie lepiej :)
ODPOWIEDZ