czym suszyć wlosy kręcone
Podążasz za trendami? Poszukujesz ciekawych pomysłów na wieczorowy make up lub inspiracji co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas!
czym suszyć wlosy kręcone
Post autor: jekłaa »
Czym suszycie swoje kręcone włosy?? Zacżęlam wiadomą pielegnację i okazał się ze moje włosy lubia się kręcić, tyulko nie wiem czym je susyzc zeby ładnie podbić skret, warto kupić suszarkę z dyfuzorem, na razie w oko wpadła mi suszarka hydro fusion babyliss,wyglada fajnie ma nie puszyć wlosow
Re: czym suszyć wlosy kręcone
Post autor: gołka »
ten model babyliss to bardzo dobry pomysł, mysle ze bedziesz zadowolona, ta marka robi swietne urzadzenia, mam od nich suszarke. Ta podwójna jonizacja w tym modelu dziala tak ze włosy sie nie puszą, sa bardziej gładkie i błyszczącejekłaa pisze: ↑23 cze 2021, 10:42 Czym suszycie swoje kręcone włosy?? Zacżęlam wiadomą pielegnację i okazał się ze moje włosy lubia się kręcić, tyulko nie wiem czym je susyzc zeby ładnie podbić skret, warto kupić suszarkę z dyfuzorem, na razie w oko wpadła mi suszarka hydro fusion babyliss,wyglada fajnie ma nie puszyć wlosow
Post autor: syśkaa »
Można też zdecydować się na https://www.euro.com.pl/suszarki-do-wlo ... 15de.bhtml . Suszarka do włosów jest bardzo poręczna, łatwa w obsłudze i przede wszystkim dokładnie suszy włosy, nie powoduje ich puszenia się ani elektryzowania co jest również ważne
Post autor: Anka »
U mnie najlepiej sprawdza się suszenie suszarką. Ale przed suszeniem nakładam na wilgotne włosy odzywkę (kupuję specjalny preparat do włosów kręconych w sklepie Itely Hairfashion), potem oczywiście rozczesuje włosy, dobrze zmywam odżywkę, a na koniec suszę suszarką i wyglądają naprawdę super.
Post autor: alaa »
Jeśli szukasz suszarki do włosów, która wyróżnia się solidnością i funkcjonalnością, to dobrą opcją jest sprawdzenie modelu dostępnego pod adresem: https://www.euro.com.pl/suszarki-do-wlo ... 16de.bhtml . Posiada ona nie tylko solidną konstrukcję, ale także przydatny dyfuzor, który ułatwi ci codzienną stylizację włosów.
Wróć do „Make up i stylizacje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie