Dobra stylistka paznokci w Warszawie?
Podążasz za trendami? Poszukujesz ciekawych pomysłów na wieczorowy make up lub inspiracji co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas!
- ciechoslawa_94
Dobra stylistka paznokci w Warszawie?
Post autor: ciechoslawa_94 »
Szukam dobrej, sprawdzonej stylistki paznokci w Warszawie. Może pojechać do salonu, ale super byłoby z dojazdem do domu. Niestety poprzednia stylistka strasznie zniszczyła mi płytkę paznokci i bardzo długo musiałam czekać na to, aż wrócą do normalności.
Re: Dobra stylistka paznokci w Warszawie?
Post autor: Asia Żurek »
Polecam https://wellmetime.com/usluga/manicure- ... m-warszawa raz że dojeżdżają do domu, dwa dziewczyny świetnie robią paznokcie, trzy można się zarejestrować i w pakiecie lojalnościowym na start ma się już 30 złotych do wykorzystania na wszystkie usługi, bo nie zajmują się jedynie paznokciami, mają też bardzo dobrych masażystów czy kosmetyczki.
Post autor: emi4994 »
Eveline Care & colour 6w1 fajnie działa - po kilku dniach miałam spore zmiany, ale faktycznie docelowa twardość paznokcia w moim przypadku została uzyskana dopiero po kilku miesiącach, ale dla mnie to było mimo wszystko rewelacyjne rozwiązanie. Polecam!Asia Żurek pisze: ↑10 lut 2021, 9:24 Polecam raz że dojeżdżają do domu, dwa dziewczyny świetnie robią paznokcie, trzy można się zarejestrować i w pakiecie lojalnościowym na start ma się już 30 złotych do wykorzystania na wszystkie usługi, bo nie zajmują się jedynie paznokciami, mają też bardzo dobrych masażystów czy kosmetyczki.
Post autor: NinaMalina »
Tutaj : https://makijazpermanentnypiaseczno.pl
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Post autor: Leśna »
Dla profesjonalistów oraz amatorów, którzy cenią sobie precyzję i wygodę, kluczowe jest wybranie frezarki z ranking listy dostępnej na https://aruba.rzeszow.pl/ranking-top5-f ... o-paznokci. W rankingu uwzględniono zarówno opinie ekspertów, jak i recenzje użytkowników, co pomaga w dokonaniu świadomego wyboru. Wybór odpowiedniej frezarki to inwestycja w długotrwałe i estetyczne efekty pracy.
Wróć do „Make up i stylizacje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie