Cześć,
Czy mieliście okazję może korzystać, bądź korzystacie z kosmetyków od Summe? Jeśli tak, to co możecie mi o nich powiedzieć. Warto kierować się tym wyborem, czy może jednak nie do końca. Pozdrawiam
Dobrej jakości kosmetyki - Summe
Podążasz za trendami? Poszukujesz ciekawych pomysłów na wieczorowy make up lub inspiracji co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas!
- miszka
Re: Dobrej jakości kosmetyki - Summe
Dobrej jakości kosmetyki to takie, które nie tylko mają określone działanie, ale również są bezpieczne dla skóry. Jest to ważne, aby nie wywołać podrażnień. Właśnie dlatego nie należy kupować produktów z nieznanego źródła. Tutaj http://www.jaw.pl/2020/01/jak-wyglada-b ... osmetykow/ poczytajcie sobie jak wygląda badanie składu kosmetyków. Myślę, że takie informacje mogą się okazać się przydatne.
- Dominiczka
Post autor: Dominiczka »
Mam co do nich pozytywne spostrzeżenia i już w większości kosmetyków w naszym salonie stawiamy wyłącznie na Summe. Dlatego zajrzyj na stronę https://summe.pl/ gdzie sobie wszystko dokładnie sprawdzicie i przede wszystkim zapoznacie się z przygotowanymi zabiegami m.in MyCode. Pozdrawiam!
- PaulinaaMM32
Post autor: PaulinaaMM32 »
Też wydaje mi się, że Summe to kosmetyki które wyróżniają się dobrym składem, różnorodnością składników i oczywiście pozytywnymi efektami również co do zabiegów. Zaczęliśmy powoli je wprowadzać i bardzo możliwe, że w przyszłości nawiążemy współpracę na większą skalę
- konwalijka
Post autor: konwalijka »
A jak jest z ich skladem? Naturalny czy niekoniecznie?
Wróć do „Make up i stylizacje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie