Hybrydy
Podążasz za trendami? Poszukujesz ciekawych pomysłów na wieczorowy make up lub inspiracji co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas!
- Moska90
- rufka
Re: Hybrydy
z hybrydami to trzeba ostrożnie bo ja np po prawie roku ciągłego robienia nabawiłam się sporych problemów. paznokcie były łamliwe i takie pozbawione blasku. Pomogła dopiero kuracja odżywką 8w1 z Eveline. najlepsza z najlepszych!
- mama_kama
Bo też ważne jest to, by wybierać lakiery dobrej jakości i sprawdzone. Np. https://mylaq.pl/ ma sporo dobrych opinii. Oczywiście ciągłe malowanie na pewno negatywnie wpływa na paznokcie więc odżywianie ich też jest konieczne.
- malinka11
Która z nas nie lubi mieć pięknych i zadbanych paznokci, które spełniają oczekiwania a także są trwałe, mocne i nie niszczą się przez kilka tygodni? Polecam w takim wypadku lakier hybrydowy które świetnie się utrzymują, a także są bardzo dobre jakościowo
- selena
Też jestem fanką paznokci hybrydowych. Nie dość, że świetnie wyglądają, to są do tego bardzo trwałe. Jeśli zamierzacie robić takie paznokcie w domu, to warto zajrzeć na stronę https://lakier-hybrydowy.pl/jak-zdjac-h ... -po-kroku/ - znajdziecie tutaj poradnik, jak prawidłowo zdjąć hybrydę, aby nie uszkodzić sobie płytki paznokcia.
- ellana7
dokladnie tak, zadbane paznokcie to podstawa. ja rzadko kiedy nakładam jakiś lakier, ale lubie jak są lśniące i zdrowe chyba dlatego tak bardzo polubiłam się z tą utwardzająca odżywką z diamentami z Eveline idealny efekt lśniących i wzmocnionych paznokci.
Wróć do „Make up i stylizacje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie