Jaka prostownica profesjonalna?

Podążasz za trendami? Poszukujesz ciekawych pomysłów na wieczorowy make up lub inspiracji co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas!
Grażyna11

Jaka prostownica profesjonalna?

Post autor: Grażyna11 »

Szukam dla siebie jakiejś nowej prostownicy, którą będę mogła też wykorzystywać w swoim salonie fryzjerskim. Zależy mi na czymś naprawdę dobrym, bo ostatnie sprzęty, z których korzystałam, średnio się sprawdzały. Macie coś, co mogłoby być dobrym wyborem?
Dżesika

Re: Jaka prostownica profesjonalna?

Post autor: Dżesika »

Hej, my mamy swoje sprawdzone prostownice, ale też trochę poświęciłyśmy czasu na poszukiwania. Teraz korzystamy z prostownic INOAR i bardzo sobie je chwalimy. Świetnie sprawdzają się do keratynowego prostowania, a z tym zawsze u nas były problemy. Warto je sprawdzić, bo chodzi w końcu o Waszą satysfakcję.
Aniołek

Post autor: Aniołek »

Faktycznie, to fajna prostownica. Ja najbardziej lubię ją za to, że zawsze mam pewność, że pracuję na odpowiedniej temperaturze, a przecież to mega ważna rzecz. Najlepiej sama ją sprawdź i przekonaj się, jak fajnie mogłaby u Ciebie zadziałać bo to super opcja
Bożena

Post autor: Bożena »

O tak, ta od inoaru u nas też się fajnie sprawdza i jest przede wszystkim bezpieczna dla włosów klientek. Nawet jak ją odłożysz, a potem znowu weźmiesz do ręki, to automatycznie osiąga ona wybraną wcześniej przez Ciebie temperaturę. To bardzo wygodna opcja.
Grażyna11

Post autor: Grażyna11 »

Super, właśnie czegoś takiego szukałam! To w takim razie muszę ją sobie ogarnąć i przetestować na sobie, a potem wprowadzić ją do salonu. Mam nadzieję, że teraz będę zadowolona z wyboru. Oby się to u mnie sprawdziło tak samo dobrze jak u Was, to będę szczęśliwa :D
Kaśkaa23

Post autor: Kaśkaa23 »

Faktycznie, to bardzo dobra prostownica. Sami używamy ją u nas w salonie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zgadzam się, że jest bardzo praktyczna w użyciu, dlatego też śmiało mogę Wam ją zarekomendować. Jeśli szukacie sprzętu najlepszego jakościowo, to na pewno się ona sprawdzi u Was odpowiednio.
ODPOWIEDZ