Czesc,
Znacie jakis dobry gabinet chirurgii plastycznej we Wroclawiu? Mozecie mi cos polecic?
Chirurg Wrocław
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- Marysia_89
Re: Chirurg Wrocław
Post autor: Marysia_89 »
Czesc,
Ja moge Ci polecic Gabinet chirurgii plastycznej we Wrocławiu Aestetica. Korzystalam z ich uslug w zakresie odsysania tluszczu oraz botoxu. Z obu zabiegow bylam bardzo zadowolona! Musze przyznac, ze pracuja tam prawdziwi specjalisci, ktorzy znaja sie na tym co robia
Ja moge Ci polecic Gabinet chirurgii plastycznej we Wrocławiu Aestetica. Korzystalam z ich uslug w zakresie odsysania tluszczu oraz botoxu. Z obu zabiegow bylam bardzo zadowolona! Musze przyznac, ze pracuja tam prawdziwi specjalisci, ktorzy znaja sie na tym co robia
Re: Chirurg
Post autor: minę »
Ja dla dobrego chirurga pojechałam aż do kliniki w Polanicy-Zdroju, do przeprowadzenia mojej operacji plastycznej wybrałam dr Łątkowskiego. To jest świetny specjalista, posiada ogromne doświadczenie, jest rzetelny i kompetentny. Wykonywał on u mnie zabieg korekty opadającej powieki. Niby nie jest to coś bardzo poważnego, ale jest to precyzyjny zabieg i lekarz musi uważać na to, by nie wyciąć zbyt dużo skóry i postarzyć nam oczu. Mój chirurg bardzo dobrze sobie poradził, oczy wyglądają młodo, świeżo, no i mam nareszcie powiekę, która mogę pomalować, hahaha, polecam.
Post autor: żanka908 »
Witam, mam probley ze zdrowiem,a dostanie sie w dzisiejszych czasach do lekarza graniczy z cudem,. Co sądzicie o skorzystaniu z pakietow medycznych https://hms-assistance24.com/swiadectwa-morskie,23,pl Czy uwazacie,ze to dobra inwestycja? Pozdrawiam.
Post autor: kłodzilla »
Jeśli szukasz sprawdzonego i pewnego chirurga plastycznego to sprawdź klinikę doktora Nawrockiego który prowadzi swój gabinet we Wrocławiu i ma wiele lata doświadczenia w tym temacie. Korektę powiek przeszłam bezproblemowo i szybko przeszłam rekonwalescencję. Dziękuję za profesjonalna opiekę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo