Hej forumowiczki
Czy wy też już jesteście w takim wieku, że wasza skóra powoli traci jędrność? Ja niestety tak, ale nie przejmuję się tym, w końcu taka kolej rzeczy, prawda? Zastanawiałam się jak mogę mimo wszystko trochę poprawić wygląd cery i do głowy przyszedł mi hialuronian sodu, który jest w wielu kosmetykach. Czy wy jesteście zadowolone z jego działania?
jak ujędrnić skórę?
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- mirabela1979
Re: jak ujędrnić skórę?
Post autor: marrly »
Niestety nie ma na to jednego pewnego rozwiązania. Ja powiem co dało efekty u mnie na pewno po pierwsze treningi i ogólnie aktywność fizyczna. Po drugie balsamy ujędrniające, ale mogą też być olejki - na pewno w połączeniu z masażem zobaczysz szybko efekty
Post autor: Monika534 »
Hm w sumie taki olejek brzmi fajnie! Masz jakiś sprawdzony? Najlepiej z fajnym zapachem? Bo ja lubię jak kosmetyki nie tylko działają ale i fajnie pachną
Post autor: marrly »
Ja zamawiam różne, nie mam 1 wybranego na Notino wybieram zawsze bo mają sporo promocji i się opłaca w dobrych cenach tam zamawiać. Zerknij sobie w wolnej chwili i na pewno coś wybierzesz
Post autor: Monika534 »
ok, to też sobie coś tam zamowię i będę działać lato się zbliża wielkimi krokami to trzeba zadbać o swoje ciało żeby się nie wstydzić pokazać w krótkich spodenkach czy sukienkach
Post autor: evko43 »
Chyba najlepsza metoda to działać na mięśnie, a do tego pić dużo wody. Poczytaj też o tych zabiegach https://www.miastokobiet.pl/marzysz-o-z ... -schwarzy/ one pięknie modelują sywletke
miss dior cherie 100 ml
miss dior cherie 100 ml
Post autor: Midka »
Znalazłam w necie kilka porad co do tego jak ujędrnić skórę. Postanowiłam spróbować, przyłożyć się do pielęgnacji i zobaczyć jakie będą efekty. Podstawa to kosmetyki do pielęgnacji ciała i oczywiście systematyczność. Wyrobiłam w sobie już nawyk żeby rano i wieczorem smarować balsamem całe ciało, zdecydowanie pomogło.
Post autor: Grażula »
Kremem ujędrniającym!! ale trzeba dobrze wybrać moim zdaniem najlepszy jest od Eveline Cosmetics krem Contour Correction. Jest z podziałem na wiek, więc trzeba odpowiednio dobrać. Świetnie dba o twarz, napina i ujędrnia
Post autor: eska »
Orientana ma kosmetyki naturalne przeciwzmarszczkowej Reishi. Teraz u nich w sklepie są one w obniżonych cenach, kremy i sera do twarzy. One ujędrniają, oj one bardzo ujędrniają a teraz w takiej cenie to grzech nie kupić
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo