jaka lokówka?
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- verciaska
Re: jaka lokówka?
Sprawdź sobie ofertę babyliss, mają bardzo dużo różnych modeli, niedawno kupiłam C455E.Robi piękne, grube loki, mając lokówkę w domu mozna wyczarować mnóstwo fryzur, już nie chodzę układać włosów do fryzjera, mniej stresu i wydanej kasy
- cars
Wykorzystanie lokówki do zrobienia loków to bardzo dobre rozwiązanie lecz takie loki nie będą na dłużej bo po umyciu włosów już znikną. A nie chce mi się układać włosów codziennie dlatego też wpadłam na pomysł, że zrobię sobie trwałą ondulację. Znalazłam w tej drogerii https://www.perfumesco.pl/plyny-do-twal ... cji-wlosow taki specjalny płyn do takiej trwałej więc mogę przystąpić do akcji.
- kokossisi
Babyliss ma bardzo dobre urządzenia, solidne i trwałe, mam sporo ich sprzętu i każdy mi się fajnie sprawdził. Wybór mają duży, fajna jest lokówka automatyczna C1225E, mam i loki robi błyskawicznie i się długo trzymają.
Post autor: Nikka »
Dzięki zaawansowanej technologii, lokówki teraz mogą tworzyć różnorodne stylizacje na każdą okazję. Dobrej jakości urządzeniem jest BaByliss Curl Styler Lustre C115E, który posiada funkcje, które chronią włosy, takie jak jonizacja czy ceramiczne powłoki. Ciekawym rozwiązaniem jest również automatyczny wyłącznik, który zwiększa bezpieczeństwo użytkowania. Więcej informacji znajdziecie tutaj: https://www.euro.com.pl/lokowki/babylis ... 115e.bhtml
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo