Kosmetyki z hitcosmetics.eu

Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
jagoda16

Kosmetyki z hitcosmetics.eu

Post autor: jagoda16 »

Hej, przymierzam się do zrobienia porządku z moimi mega wypadającymi włosami. Znalazłam nawet ciekawie wyglądające kosmetyki na https://hitcosmetics.eu/. Czy ktoś z was może ich próbował? Możecie coś powiedzieć o efektach kuracji?
Katrina

Re: Kosmetyki z hitcosmetics.eu

Post autor: Katrina »

ooo zatrzymam się w tym wątku. sama się zastanawiam nad złożeniem zamówienia, bo znajoma mi ostatnio o nich mówiła. chętnie poczytam opinie innych, bo akurat ta marka wydaje mi się sensowna.
Hanna

Post autor: Hanna »

Miałam od nich szampon i serum ;) Formuła naprawdę przyspiesza wzrost włosów. Co najlepsze, są zdecydowanie mocniejsze i zdrowsze. Przekonał mnie skład i to, że naprawdę żaden inny specyfik nie zadziałał w ten sposób
Katrina

Wtrącę się. Rozumiem, że nie ma sensu kupować albo szamponu, albo serum, tak? Najlepiej zdecydować się od razu na zestaw? Podpowiesz, po jakim czasie widziałaś efekty?
Hanna

Generalnie lepiej jednak kupić i używać obu kosmetyków. Moim zdaniem wtedy efekty są lepsze. Zresztą, jak na takie efekty, to ceny mają naprawdę spoko, więc nie kombinowałabym, tylko wzięłabym zestaw, tak jak zalecane.
Katrina

A po jakim czasie zauważyłaś efekty? I faktycznie działało to tak dobrze, że nie trzeba było stosować innych kuracji? Zestaw wydaje się niepozorny, dlatego chciałabym się upewnić co do skuteczności :D
Hanna

Tak szczerze, to po jakichś 3 miesiącach różnica była już mega widoczna. Wcześniej też już było co nieco raczej widać, bo kuzynka mówiła mi, że mam pełniejszą niż zwykle fryzurę ;)
jagoda16

Post autor: jagoda16 »

Dzięki za wasze opinie! Na pewno się zdecyduję na złożenia zamówienia. To nie jest majątek, a widzę, że naprawdę te kosmetyki mogą pomóc. Chociaż po waszych opiniach widać, że raczej się nie zawiodę :D
Gość

Post autor: Gość »

Na pewno się nie zawiedziesz. Koniecznie daj znać, jak efekty. Czas, w którym je zauważysz, w dużym stopniu zależy od przyczyny wypadania włosów itp. Czekam na relacje :D
panienkaa

Post autor: panienkaa »

Kupując perfumy, musicie pamiętać, że dobrze jest wiedzieć, jak to wygląda pod kątem trwałości. Również różnica woda toaletowa a woda perfumowana jest ważna. Mam nadzieję, że wiecie doskonale, że jedna opcja jest trwalsza, druga nie. Dajcie znać, chętnie się o tym dowiem, co myślicie.
ODPOWIEDZ