Lakier do włosów
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- Lilka
Lakier do włosów
Hej Dziewczyny! Szukam dobrej jakości lakieru do włosów. Zależy mi na takim produkcie, dzięki któremu osiągnęłabym naturalny efekt. Chciałabym zrobić dla siebie większe zakupy w sklepie Gobli https://www.gobli.pl/lakiery-c3899 i nie jestem pewna, na który z lakierów się zdecydować. To profesjonalne kosmetyki i mam przeczucie, że spełniłyby moje oczekiwania. Poradzicie?
- Angelor
Re: Lakier do włosów
Jeśli o mnie chodzi to wypróbowałam ten lakier do włosów Loreal i Schwarzkopf Osis +. Produkty są doskonałe w składzie i w żadnym razie nie niszczą włosów. Chronią je wręcz w każdym calu. Poza tym nie sklejają tak jak zwykłe kosmetyki z drogerii. Warto inwestować w profesjonalną jakość, tym bardziej że ceny naprawdę są wyjątkowo przystępne. Zachęcam do ich kupienia.
- Werona
Polecam serdecznie Loreal Infinium. Przetestowałam różne produkty z tej serii i każdy jest super! Nie ma mowy o robieniu się kasku z włosów, a efekt naturalnego utrwalenia bardzo długo się utrzymuje. Poza tym kosmetyki są wyjątkowo wydajne i na długo starczają. Można tworzyć różne oryginalne i fantazyjne fryzury, spryskać jednym z tych lakierów i naprawdę nie martwić się, że się zepsują.
- Bercia
Przetestowałam już sporo różnych lakierów do włosów, ale żaden nie był dobrej jakości. Pewnie dlatego, że sugerowałam się nie marką a najniższą ceną. Teraz stwierdziłam, że faktycznie lepiej zainwestować w takie profesjonalne produkty jak Loreal, żeby nie niszczyć włosów. Znam sklep Gobli, tylko dawno go nie odwiedzałam. Muszę ponownie do niego zajrzeć i kupić sobie lakier Loreal Infinium.
- Czesia
Mam wrażliwą skórę głowy i często gdy stosowałam taki zwykły lakier do włosów z drogerii to czułam swędzenie. Myślałam, że mam uczulenie na jakąś substancję i nie mogę stosować kosmetyków do utrwalania włosów. Jednak kuzynka namówiła mnie do kupienia Loreal Infinium Pure Strong, który jest hipoalergiczny i bezzapachowy. Jestem naprawdę zachwycona zarówno efektem utrwalenia, jak i brakiem negatywnej reakcji skórnej. Ten lakier jest po prostu niesamowity!
- Meduza
Wiecie, że ja kiedyś nie używałam lakieru do włosów bo myślałam, że przez niego będę miała skorupę na głowie? Po prostu widziałam efekty stosowania u koleżanek i bardzo mnie to zraziło. Dopiero teraz kiedy można kupić tak profesjonalne lakiery jak Loreal Infinium to nie muszę się zastanawiać nad ich używaniem. Dają doskonały efekt utrwalenia w wyjątkowo naturalny sposób.
- Karola
Idealne utrwalenie całej fryzury lub pojedynczych pasm bez efektu sztucznego usztywnienia. W pełni naturalny efekt. Takiego kosmetyku właśnie potrzebowałam. Kiedyś jak stosowałam inne i zwykłe to czułam jakbym miała na głowie hełm. Przy produktach Infinium nie ma takiej możliwości. W ogóle nie widać żeby włosy były nienaturalne i uformowane w sztywną skorupę. Uwielbiam lakier do włosów Loreal.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo