mam suchą skórę, stosuje balsamy
mam suchą skórę, stosuje balsamy
Post autor: słowik »
Re: mam suchą skórę, stosuje balsamy
Post autor: Piórkowska »
Post autor: Mrówa »
- selena
Post autor: fikuś90 »
Post autor: mikuś88 »
Post autor: AnielaŚ »
Post autor: kamika »
ja to mam tak suchą sktóre, ze moge po niej rysowac. Staram sie nawilzac, ale nie widze jakiejs duzej poprawy,moze macie cos godnego polecenia?słowik pisze: ↑15 wrz 2021, 15:52 nie wiem co się dzieje z moją cerą codziennie się balsamuje, a ona jest przesuszona. w wakacje to był jakiś dramat. non stop smarowałam, a sucha była sucha. wciąż taka jest. nigdy nie miałam takiego problemu, a od wakacji to jest dramat. boję się zimy, bo swetry mogą dodatkowo skórę podrazniać.
- baina
A moze jakies kosmetyki emolientowe albo jakis olejek do ciala, probowalas?kamika pisze: ↑12 paź 2021, 12:58ja to mam tak suchą sktóre, ze moge po niej rysowac. Staram sie nawilzac, ale nie widze jakiejs duzej poprawy,moze macie cos godnego polecenia?słowik pisze: ↑15 wrz 2021, 15:52 nie wiem co się dzieje z moją cerą codziennie się balsamuje, a ona jest przesuszona. w wakacje to był jakiś dramat. non stop smarowałam, a sucha była sucha. wciąż taka jest. nigdy nie miałam takiego problemu, a od wakacji to jest dramat. boję się zimy, bo swetry mogą dodatkowo skórę podrazniać.
Post autor: kamika »
No wlasnie nie probowalam, ale zastanawiam się. A masz cos sprawdzonego do polecenia?baina pisze: ↑14 paź 2021, 13:38A moze jakies kosmetyki emolientowe albo jakis olejek do ciala, probowalas?kamika pisze: ↑12 paź 2021, 12:58ja to mam tak suchą sktóre, ze moge po niej rysowac. Staram sie nawilzac, ale nie widze jakiejs duzej poprawy,moze macie cos godnego polecenia?słowik pisze: ↑15 wrz 2021, 15:52 nie wiem co się dzieje z moją cerą codziennie się balsamuje, a ona jest przesuszona. w wakacje to był jakiś dramat. non stop smarowałam, a sucha była sucha. wciąż taka jest. nigdy nie miałam takiego problemu, a od wakacji to jest dramat. boję się zimy, bo swetry mogą dodatkowo skórę podrazniać.
- baina
No tak się składa, że mam https://www.notino.pl/bioderma/?f=1-1-4564-4565 ja zamawiam wlasnie te z biodermy bo one są idealne do skóry suchej i atopowej, bardzo ładnie nawilzajakamika pisze: ↑17 paź 2021, 14:15No wlasnie nie probowalam, ale zastanawiam się. A masz cos sprawdzonego do polecenia?baina pisze: ↑14 paź 2021, 13:38A moze jakies kosmetyki emolientowe albo jakis olejek do ciala, probowalas?kamika pisze: ↑12 paź 2021, 12:58
ja to mam tak suchą sktóre, ze moge po niej rysowac. Staram sie nawilzac, ale nie widze jakiejs duzej poprawy,moze macie cos godnego polecenia?
Totalnie nie miałam pojęcia, że piję za mało płynów, ale człowiek się uczy całe życie. zatem chyba pora zmienić nawyki i bardziej pilnować picia wody. A czy to ma jakieś znaczenie, czy piję gazowaną czy niegazowaną? Bo wolałabym raczej tą drugą opcję. Po gazowanej wodzie czuje się pełna i mnie wzdyma.Mrówa pisze: ↑29 wrz 2021, 14:39 To chyba się odpowiednio nie nawadniasz, a to też wpływa na wygląd skóry. Na blogu kliniki vesuna z Krakowa w której się depiluje, właśnie wyszedł tekst na ten temat: https://vesuna.pl/nawilzanie-a-nawadnia ... a-roznice/ . Też nie sądziłam, że picie wody ma takie znaczenie, a jednak.
Dokładnie. Wydaje mi się, że niegazowana jest lepsza od gazowanej, ale warto to jeszcze sprawdzić. Daj znać, czy po regularnym spożywaniu wody, Twoja skóra wygląda lepiej.słowik pisze: ↑22 paź 2021, 21:25Totalnie nie miałam pojęcia, że piję za mało płynów, ale człowiek się uczy całe życie. zatem chyba pora zmienić nawyki i bardziej pilnować picia wody. A czy to ma jakieś znaczenie, czy piję gazowaną czy niegazowaną? Bo wolałabym raczej tą drugą opcję. Po gazowanej wodzie czuje się pełna i mnie wzdyma.Mrówa pisze: ↑29 wrz 2021, 14:39 To chyba się odpowiednio nie nawadniasz, a to też wpływa na wygląd skóry. Na blogu kliniki vesuna z Krakowa w której się depiluje, właśnie wyszedł tekst na ten temat: https://vesuna.pl/nawilzanie-a-nawadnia ... a-roznice/ . Też nie sądziłam, że picie wody ma takie znaczenie, a jednak.
Post autor: Lalka »
Post autor: kłębek »
Post autor: banka87 »
A co sądzicie o tym,aby zainwestować w maseczkido skory wrazliwej i delikatnej? Chętnie dowiem się więcej na ten temat https://ziaja.com/c/maski-z-glinkami-1177 Co o tym sądzicie? Zalezy mi na tym,by nieco załagodzić podraznienia,ktore spowodowało noszenie maseczek w pandemii.słowik pisze: ↑21 wrz 2021, 15:19 nie sadze, bo zawsze na to zwracam uwage. w sumie od paru lat mam ten sam balsam i wczesniej sie nic nie dzialo. skora byla caly czas w dobrym stanie, nie przesuszala sie i byla fajnie napieta, elastyczna. teraz to jest jakis dramat, serio. nie mam pojecia od czego moja skora sie teraz tak zachowuje.
Post autor: Buska »
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie