Masaże Warszawa
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- szarlina_79
Masaże Warszawa
Post autor: szarlina_79 »
Dziewczyny, jakie polecacie salony masażu w Warszawie? Chciałabym zapisać się na masaż leczniczy do jakiegoś profesjonalisty. Zauważyłam, że ofert jest całkiem dużo, ale wolę udać się gdzieś z waszego polecenia
- Lajla94
Re: Masaże Warszawa
Weź pod uwagę Relax in Spa. Ja tam chodzę od czasu do czasu właśnie na masaż leczniczy i serdecznie polecam. Piękne wnętrz, kameralna atmosfera i oczywiście profesjonalna obsługa. Pełen relaks gwarantowany
Post autor: Paula »
Oj tak zdecydowanie bardzo chętnie skorzystałabym z takiego masażu leczniczego, bo jednak ból kręgosłupa od czasu do czasu mi doskwiera. Ale nie chcę iść do byle jakiego SPA więc wolę popytać znajome z pracy. I tak też dowiedziałam się, że jeśli chodzi o masaże lecznicze w Krakowie to tyko w tym SPA https://moonlightspa.pl/masaz-leczniczy-krakow/ Ja już tam zadzwoniłam i się umówiłam
Post autor: angęla »
Ostatnio zamawiałam masaż do domu https://wellmetime.com/usluga/masaz-z-dojazdem-warszawa Świetny efekt, już mnie tak plecy bolały od pracy zdalnej, kompletnie nie mam przystosowanego miejsca pracy w domu, a taki masaż to zdecydowana ulga, chyba zacznę systematycznie korzystać.
Post autor: wójt »
W wielu miejscach można na masaż się zapisać, w tym także rehabilitacyjny. Ja wiem, że boleć może mięsień gruszkowaty ćwiczenia należy robić i wszystko będzie naprawdę dobrze. Nie wiem, jak wy to widzicie, ale można to połączyć na przykład z ruchem .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo