Naprawiacie buty?
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- Bercia
Naprawiacie buty?
Nie pamiętam już, kiedy musiałam naprawiać buty, bo po prostu staram się zawsze kupować takie, które posłużą mi dłuższy czas. Na przykład dla mnie Buty damskie Pikolinos są najlepsze. Wyjątkowo trwałe, wygodne i solidnie wykończone. Lubię kupować je na Ceneo, bo taka dobra marka ma świetne ceny tylko na tej platformie. Zapewniam, że raz kupicie jedną parę i zawsze będziecie już kupować od tego producenta.
- osari
Re: Naprawiacie buty?
Według mnie nie opłaca się naprawiać butów. Teraz nie są one wcale takie drogie. Można kupić wszędzie. W dodatku nie ma nic lepszego niż nowe buty.
(...) najpierw ochłoń, a potem mów, bo wypowiedzianych słów nie da się już cofnąć.
- Hanka
Nieee.... teraz już się to nie opłaca. Przez internet można kupić naprawdę fajne buty po całkiem niskich cenach, więc po co męczyć się z naprawami Ja na przykład kupiłam sobie na lato bardzo ładne, eleganckie klapki na stronie https://butymodne.pl/eleganckie-klapki- ... 19917.html. Te z zeszłego roku były już mocno zniszczone, więc nowe są jak znalazł
- konwalijka
Post autor: konwalijka »
Zdarza mi się. Teraz chcę naprawić moje ulubione sandałki, w których zapięcie się urwało.
- amroza
Raczej nie opłaca się naprawiać butów jaki widzi się nie które promocje w sklepach. Kiedyś zamówiłam espadryle https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie- ... e-777.html i do dzisiaj nie ma z nimi żadnego problemu. Myślę że ekonomiczniej wyjdzie kupić nową parę w promocji niżeli naprawiać stare buty
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo