Odmładzanie skóry
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- Nikoleta-78
Odmładzanie skóry
Post autor: Nikoleta-78 »
Dziewczyny zdecydowałybyście się na odmładzanie skóry komórkami macierzystymi? Ja z pewnością bym to rozważyła, bo ta metoda ani trochę nie wydaje mi się ryzykowna, a za to mogłabym nazwać ją innowacyjną. Co wy na ten temat myślicie?
- selena
Re: Odmładzanie skóry
Skoro widzisz na swojej cerze pierwsze oznaki starzenia, to warto postawić na pielęgnację przeciwzmarszczkową i rewitalizującą. Nie wiem czy słyszałaś juz o pielęgnacji dwukierunkowej, ale z pewnością warto się zainteresować tym tematem. Zajrzyj na stronę https://www.herbapol-polana.com/ i sprawdź co mają do zaoferowania. Ja jestem bardzo zadowolona z ich produktów.
Re: Odmładzanie skóry
Post autor: zięba »
Fajne zabiegi na odmładzanie skóry mają w Bieńkowscy Clinic. Myślę, że każdy tam znajdzie coś dla siebie. Ja pozbywałam się swoich zmarszczek na twarzy za pomocą kwasu hialuronowego a przyjaciółka moja za pomocą osocza bogatopłytkowego. Jesteśmy bardzo zadowolone z efektów tych zabiegów. Teraz czujemy się młodziej i mamy więcej pewności siebie. Planujemy jeszcze zabiegi na modelowanie naszych sylwetek wtedy będziemy już boginiami haha
glikolowy gruntowy wymiennik ciepła
glikolowy gruntowy wymiennik ciepła
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu