Regeneracja włosów po lecie
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- Angelor
Regeneracja włosów po lecie
Mam bardzo suche włosy i jak wróciłam w wakacyjnego wyjazdu okazało się, że ich stan się jeszcze bardziej pogorszył. Zrobiły się jakieś takie jasne, szorstkie i jak siano. Chciałabym użyć do pielęgnacji dobrej jakości produktu i rozmyślam, czy skorzystać z jednego na tej stronie https://www.gobli.pl/kerastase-nutritive-c4542 . Myślicie, że ta seria Kerastase coś pomoże? Mam nadzieję, że kosmetyki są skuteczne i warto w nie zainwestować.
- Bercia
Re: Regeneracja włosów po lecie
Te kosmetyki są trochę droższe od drogeryjnych, ale naprawdę warto je kupić. Rewelacyjnie działają na włosy szczególnie problemowe. Warto też wiedzieć, że są wyjątkowo wydajne. Stosowałam różne produkty do pielęgnacji włosów, jednak po Kerastase są zupełnie nie do poznania. Regeneracja włosów po lecie z ich zastosowaniem to strzał w dziesiątkę! Serdecznie polecam.
- Czesia
Ta seria jest naprawdę super!. Uratowała moje zniszczone i przesuszone włosy. Już po pierwszym użyciu Kerastase, były miękkie i gładko się układały. Kilka razy zastosowałam szampon oraz odżywkę LAIT VITAL i moje włosy wróciły do całkowitej normy. Kosmetyki silnie nawilżają i dzięki aktywnym składnikom pozytywnie wpływają na strukturę włosa. Również polecam te produkty.
- Karola
Odwiedziłam niedawno Gobli.pl i nawet zamówiłam sobie kilka tych produktów. Regeneracja włosów po lecie z tymi kosmetykami to czysta przyjemność. Są doskonałe, a cena jest adekwatna do wysokiej jakości. Teraz już nie kupuję nie wiadomo jakich szamponów i odżywek w drogeriach. Wolę postawić na zdrowie włosów i piękny ich wygląd. Pewnie Wy też tak uważacie
- Meduza
A już chciałam kupić jakieś tańsze kosmetyki bo wydawało mi się, że pomogą moim włosom. Dobrze, że trafiłam na Waszą dyskusję. Wolę zdecydowanie zainwestować w jakieś profesjonalne produkty jak na przykład Kerastase. To chyba najlepsze co mogę zrobić dla moich wysuszonych i słabych włosów. Może wreszcie odżyją i zaczną się normalnie układać. Jak myślicie?
- Lilka
Nigdy nie przywiązywałam do tego wagi, jak ważna jest regeneracja włosów po lecie. Jednak, gdy w tym roku okazało się, że na głowie mam siano to naprawdę się przestraszyłam. Tą serię kosmetyków poleciła mi kuzynka, która od dawna już je stosuje. Na początku sceptycznie podeszłam do pielęgnacji, jednak gdy zobaczyłam pierwsze pozytywne efekty to niesamowicie się zdziwiłam. Te produkty są po prostu rewelacja!
- Werona
Używałam różnych kosmetyków do pielęgnacji włosów i zdecydowanie najlepsza dla mnie okazała się seria Kerastase. Moje włosy były wyjątkowo przesuszone i kupiłam sobie nawet ostatnio te ampułki Fusio Dose. Tak efektywnie żaden inny produkt nie odżywił moich włosów. Ogólnie to stosuję regularnie szampon, odżywkę i maskę. Kapsułkę dobrze jest użyć raz na jakiś czas i to wystarcza w zupełności.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo