RF mikroigłowy

Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
merika11

RF mikroigłowy

Post autor: merika11 »

Mam pytanie, czy używacie Q- tera RF 2.0 Pytam bo chcę taki kupić do salonu i chciałabym wiedzieć czy sie wam to urządzenie dobrze sprawdza? I przede wszystkim gdzie takie urządzenie mogę kupić w dobrej cenie? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Awatar użytkownika
Parmina

Re: RF mikroigłowy

Post autor: Parmina »

Jeśli zdecydujesz sie na zakup od IFAPRO, to będziesz zadowolona, gdyż obecnie trwa promocja nowego modelu urządzenia. Po drugie u nich urządzenie jest dostępne od ręki, dostaniesz gwarancję 24 mieś.
merika11

Post autor: merika11 »

To dobrze wiedzieć :) A ty używasz tego urządzenia? I jesteś zadowolona z pracy na nim? a jak to wygląda przy zamówieniu, trzeba długo czekac n realizację zamówienia? Bo to tez dosyć ważna sprawa. No i w sumie dobrze ze jest spora gwarancja.

studium szczecin fizjoterapia
Awatar użytkownika
Parmina

Post autor: Parmina »

Tak jestem zadowolona.Jeśłi chodzi o zakup to urzadzenie nie dosyć ze jest w atrakcyjnej cenie, to jeszcze zawsze jest dostępne od ręki. Więc czekać nie trzeba :) Natomiast mogę ci zagwarantować, że urządzenie jest bezawaryjne.
Ditaa

Post autor: Ditaa »

A takie zabiegi odmładzające - https://dziennikzwiazkowy.com/artykul-s ... m-ma-sens/ ? Wydaje mi się, że lasery są obecnie niesamowicie skuteczne. Ten tekst to pokazuje
ODPOWIEDZ