Transplantacja włosów w Klinice Elite

Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
Awatar użytkownika
barbara_68

Transplantacja włosów w Klinice Elite

Post autor: barbara_68 »

Witajcie! Niedługo z mężem będziemy obchodzić okrągłą rocznicę ślubu i postanowiłam spełnić jego marzenie. Zawsze miał kompleks związany z łysieniem. Zastanawiam się, czy zabieg transplantacji włosów metodą Artas iX w Klinice Elite będzie dla niego odpowiedni i czy będzie zadowolony? Macie swoje doświadczenia związane z tą kliniką?
Awatar użytkownika
blanka

Re: Transplantacja włosów w Klinice Elite

Post autor: blanka »

Na pewno warto byłoby go umówić na konsultację, żeby specjaliści z tej kliniki ocenili stan jego włosów oraz określili, jakie efekt może przynieść zabieg. Mój przyjaciel korzystał z ich usług transplantacji po oparzeniu. Nikt z nas nie przypuszczał, że będzie mógł mieć jeszcze włosy, a teraz odzyskał dawną pewność siebie :) Dlatego warto!
Kaśś

Re: Transplantacja włosów w Klinice Elite

Post autor: Kaśś »

Wydaje mi się że jest tak, że dla każdego pacjenta trochę inna forma przeszczepu włosów będzie idealna. Ja znam wiele przypadków, które zadowolone są z przeszczepu metodą FUE, ona jest np tutaj wykonywana - https://www.liposukcjakrakow.com.pl/ i jest mniej inwazyjna :) Ale tak jak już wspominane wcześniej było - najlepiej umówić się na konsultację i wtedy zdecydować konkretnie

sylveco betuleco
ODPOWIEDZ