Zabiegi w spa
Polecamy najmodniejsze ubrania i najlepsze kosmetyki.
- Arleta77
Zabiegi w spa
Kobietki, miałyście szansę kiedykolwiek odwiedzić profesjonalne spa? Wiem, że niektóre takie miejsca oferują przeróżne zabiegi na twarz, a mnie właśnie taka usługa interesuje. Zresztą miło by było, gdyby ktoś doświadczony w ten sposób się o mnie zatroszczył. Jak myślicie, warto się zapisać?
- lenka77
Re: Zabiegi w spa
Byłam nie raz, bo według mnie najlepszy sposób na weekend to relaks w spa Macie tam masaże, zabiegi kosmetyczne, można się wyciszyć i odpocząć po różnych stresach. Ja najbardziej lubię wpadać z przyjaciółką do Laura Spa https://www.lauraspa.pl/pakiety.html w lubuskim. Mają tam cudowne zabiegi, ogromny ich wybór, ciekawe pakiety no i ceny nie wzięte z kosmosu. Do tego można u nich do woli korzystać z jacuzzi na dachu Polecam pakiet Chill Weekend
Post autor: Ęska »
Zawsze fajnie jest isc na takie zabiegi, jeszcze na masaze z aromaterapią to juz całkiem fajnie i relaksująco .
.
.
Post autor: Młoda »
Zgadzam sie z tobą w pełni tu kupisz https://sklep.alchemiaurody.pl/k34-r108 ... rapia.html świetnej jakości olejki eteryczne i fantastyczne olejki do olejowanie twarzy i całego ciała. Teraz mają 10 % promocję ,jak wpiszesz kod rabatowy "BIL" Sama się skusiłam. .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo