Post autor: Zdzisiek78 »
Post autor: Goodnight88 »
Ja tutaj kupowałam własnie okulary przeciwsłoneczne ze względu na dobre szkła- takie jak powinny być z filtrami oraz z markowymi oprawkami, które znalazłam tutaj. I przede wszytskim ceny sa w porządku, bo sa na prawde niewygórowane.Try55 pisze: ↑12 gru 2019, 1:07 Ktos tutaj pisał o Dzięgielewska instytucie Oka, kupowałam tutaj okulary tzn w salonie przy tej klinicefajnie dobrane oprawki, szkła tak samo, bardzo dobrej jakości
Post autor: konwalijka »
Post autor: LiwiaKornelia »
tez polecam zabieg laserowej korekcji wzroku metodą Lentivu, ja taki zabieg miałam we Wrocławiu u doktor Grzegorza Nawrota, udał się i dziś nie potrzebuję już okularowGoodnight88 pisze: ↑28 paź 2019, 10:54 A nie lepiej by Wam było np zrobic sobie laserową korekcję wzroku ? oczywiście jak macie możliwość. ja jestem po takiej korekcji wzroku w klinice Optegra i miałam zabieg lentivu. Jestem bardzo zadowolona z efektu, tego że zeszłam z wadą do zera![]()
Post autor: Sobińska »
Post autor: muchła »
Post autor: Teręska33 »
Post autor: zbolała »
Post autor: Bórito »
Post autor: Kamiśka78 »
Post autor: Robaśka »
Post autor: Haśkaaa »
Post autor: Cyśka »
Post autor: Małgosia »
Post autor: ćma255 »
RayBan ma świetne okulary, ja jednak teraz zastanawiam się nad soczewkami bo oksy już mam. Akurat na bezokularow.pl znalazłam super sklep z soczewkami i akcesoriami do nich. Są płyny, same soczewki i wiele więcej przydatnych rzeczy.Małgosia pisze: ↑19 mar 2021, 18:30 Mnie podobają się okulary od firmy rayban, moja przyjaciółka niedawno sobie takie kupiła i jest bardzo zadowolona. Co prawda nie są one najtańsze, ale przynajmniej można mieć pewność, że mają porządny filtr zabezpieczający nasz wzrok przed szkodliwym promieniowaniem. Wiele lat doświadczenia pozwoliło im też na dopracowanie ich okularów tak, żeby były wygodne i funkcjonalne, a przy tym modne.
Post autor: Kłoty »
Post autor: Łucja »
Post autor: Kluśka »
Post autor: Kićka »
Post autor: Kaśka »
Post autor: kąsek »
Post autor: BalkonowaŚ »
Post autor: Trużka »
Post autor: meluś »
Post autor: Kitku77 »
Post autor: Ronia »
Post autor: tośka »