przeprowadzka do Anglii - jaki transport?

Gdzie na wakacje - opisy najciekawszych miejsc, plany podróży, tanie bilety lotnicze, oferty last minute.
Awatar użytkownika
arabella73

przeprowadzka do Anglii - jaki transport?

Post autor: arabella73 »

Cześć wszystkim!
Jestem bardzo podekscytowana, ponieważ wkrótce przeprowadzam się do Anglii! Jednak mam pewien dylemat — jaki wybrać transport do Anglii? Czy lepiej postawić na samolot, czy może wybrać drogę morską? Zastanawiam się również nad opcją przewiezienia moich rzeczy — czy lepiej wynająć firmę przeprowadzkową, czy może zorganizować wszystko samodzielnie?
Chciałabym poznać Wasze doświadczenia i porady w tej kwestii.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
aktywna

Re: przeprowadzka do Anglii - jaki transport?

Post autor: aktywna »

Może nie na takie długie trasy ale gdzieś lokalnie to ja bym postawiła na taxi bagażowe . Można dzięki tej usłudze zaoszczędzić na transporcie, lub przeprowadzce.
orek

Post autor: orek »

Jeśli poszukujecie profesjonalnej spedycji lotniczej, warto zainteresować się ofertą firmy https://symlog.eu/spedycja-lotnicza/ . Firma ta oferuje kompleksowe usługi transportu lotniczego, które dostosowane są do różnych potrzeb klientów. Dzięki ich doświadczeniu i nowoczesnym rozwiązaniom, możecie liczyć na szybki i bezpieczny przewóz towarów drogą powietrzną.
zuuzka

Post autor: zuuzka »

A co powiecie na Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO ? Sama nie tak dawno postawiłam na ich zakup i faktycznie wycieraczki są dobrej jakości, do tego też można je kupić w korzystnej cenie
ODPOWIEDZ