Wczasy w Łukęcinie
Gdzie na wakacje - opisy najciekawszych miejsc, plany podróży, tanie bilety lotnicze, oferty last minute.
- Jarosława1996
Wczasy w Łukęcinie
Post autor: Jarosława1996 »
Hej wszystkim
Czy ktoś z was był w Łukęcinie? Ponoć to bardzo przyjemna miejscowość, idealna na kilkudniowy wypad nad morze. Może znacie jakieś dobre miejsce na nocleg w tamtych okolicach?

- betina_81
Re: Wczasy w Łukęcinie
Łukęcin to jedna z najmniej zatłoczonych miejscowości nad Bałtykiem w sezonie letnim, więc jeśli zależy Ci na ciszy i spokoju, to szczerze polecam się tam wybrać. Co do noclegu to bardzo przyjemne są pokoje ubogumilow.pl. Byłam tam kilka razy i zawsze były to udane wakacje 

- Snoopy
Hej, a wiesz, ze ja nawet nie wiedziałam do niedawna, że jest taka miejscowość? No serio, dlatego raczej nie mogę Ci o tym powiedzieć za dużo. Wiem za to, że w Kołobrzegu są takie https://apartamentywkolobrzegu.pl/ apartamenty nad samym morzem, dostępne w kompleksie Medical SPA****. Jeśli chcecie wypocząć, to nie ma ku temu lepszego miejsca. A wieczorem możecie poszaleć na dyskotece.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Tez bardzo lubię nasze morze. Co roku jeżdżę do Trzęsacza - polecam tu super noclegi w http://willaataman.com/betina_81 pisze: ↑13 lip 2020, 23:50 Łukęcin to jedna z najmniej zatłoczonych miejscowości nad Bałtykiem w sezonie letnim, więc jeśli zależy Ci na ciszy i spokoju, to szczerze polecam się tam wybrać. Co do noclegu to bardzo przyjemne są pokoje ubogumilow.pl/index Byłam tam kilka razy i zawsze były to udane wakacje![]()
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo