Korzystacie z cateringu dietetycznego?

Wszystko o gotowaniu, dietach, produktach, restauracjach.
Awatar użytkownika
kopka

Korzystacie z cateringu dietetycznego?

Post autor: kopka »

Hej! Pytanie tak jak w tytule, korzystacie z cateringu dietetycznego? Jeśli tak, to jakiego?
Awatar użytkownika
selena

Re: Korzystacie z cateringu dietetycznego?

Post autor: selena »

Ja też chętnie się dowiem :)
Awatar użytkownika
wanda

Post autor: wanda »

Teraz jest całe mnóstwo firm, które oferują usługi dietetycze. Ja sama mialam okazję stosować wiele takich cateringów, jednak tylko jeden z nich przypadł mi do gustu i jest to https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/szczecin Nigdy nie zawiodłam się co do jakości, różnorodności i smaku potraw. Także jeśli rozglądacie się za czym dla siebie, to mogę wam polecić właśnie tą firmę.
Awatar użytkownika
kopka

Post autor: kopka »

wanda, dzięki za odpowiedź! Widzę, że mają w ofercie możliwość przetestowania takiego cateringu na kilka dni. Na pewno ich sprawdzę i dam Ci znać, czy sprawdzili się też u mnie :)
Awatar użytkownika
Ela33

Post autor: Ela33 »

Cześć!

Ja korzystam od paru tygodni i jestem zwyczajnie oczarowana tematem:D Rewelacja! Nie muszę gotować, myć naczyń i robić zakupów. Mam czas dla siebie:) Na samym początku trzeba znaleźć tylko dobra firme ale od tego sa zamowienia testowe. Trafiłam na fajna za trzecim razem i narazie z nimi dzialam:)

rzuc okiem na: https://caterobazar.pl/catering-dietetyczny-przemysl/ . Mocno to pomaga:)
Ileńka

Post autor: Ileńka »

Myślę, że warto zastanowić się nad ciekawymi propozycjami diety sokowej, która skutecznie wzmocni Wasze zdrowie, samopoczucie i jednocześnie odbuduje stan jelit. Ja potrzebowałam takiego detoksu z pomocą SportFoodSoki https://www.sportfoodsoki.pl/ i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Mają różne wersje również dla mężczyzn, ceny są niczego sobie i do tego można liczyć na wsparcie obsługi która zawsze pomoże, doradzi i zapewni terminowe dostawy, więc od samego rana mozna zdrowo zacząć dzień.
Andżela

Post autor: Andżela »

Ja tak, od kilku miesięcy zamawiam sobie jedzonko z Wygodnejdiety i jestem bardzo zadowolona. Posiłki są różnorodne i smaczne, widać, że starannie przygotowane. Jest zdrowo, świeżo i kolorowo- czyli tak jak lubię;) A dodatkowo sama w końcu nie muszę spędzać pół dnia w kuchni na gotowaniu;)
Anonimą

Post autor: Anonimą »

Tak juz od jakiegoś miesiąca korzystam z cateringu dietetycznego od wygodnej diety i jestem bardzo zadowolona. Posiłki są przepyszne, różnorodne. Dieta bardzo skuteczna, na wadze straciłam już 8 kilogramów co mnie bardzo cieszy. Polecam bardzo, cenowo wychodzi prawie to samo co kupowanie jedzenie plus jakies zamawianie- a to zawsze było nie oszukujmy się. Także jest to skuteczna metoda odchudzania i do tego nie musze stan i wymyślać posiłków
ODPOWIEDZ