szybkie obiady - co wybierać?

Wszystko o gotowaniu, dietach, produktach, restauracjach.
Awatar użytkownika
Eunika

szybkie obiady - co wybierać?

Post autor: Eunika »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w wyborze szybkich obiadów. Czasami po prostu brakuje mi czasu na gotowanie, a nie chcę rezygnować ze zdrowego jedzenia. Wiecie, co jest najlepszym rozwiązaniem w takiej sytuacji? Mnie wydaje się, że dobrą propozycją są wyroby garmażeryjne. Wydają się szybkie w przygotowaniu, ale także smaczne i pełnowartościowe, nie sądzicie? Gdzie warto zamawiać takie produktu? Jakie wy macie ulubione? Podzielcie się swoimi pomysłami, bo zawsze warto poszerzać swoje kulinarne horyzonty. :P
Katarzynaa

Re: szybkie obiady - co wybierać?

Post autor: Katarzynaa »

Nie ma chyba nic lepszego niż obiady przygotowane we własnym zakresie. W zasadzie to nie tylko zyskujemy na wybornym smaku ale też oszczędzamy w porównaniu do gotowych dań. Sama nauka może być bardzo przyjemna gdy znajdziemy jakieś ciekawe szkolenie lub poradnik jak prowadzi od podstaw to bardziej zaawansowanych dań. Oczywiście na początek dobrze jest przygotować coś prostego by przekonać się co do swoich umiejętności. Na obiad uniwersalnym pomysłem może być gulasz z dynią i ciecierzycą jaki zrobimy z dostępnych w danym sezonie warzyw. Szczerze mówiąc to ten smak jest jednym z moich ulubionych do jakich często wracam.
ODPOWIEDZ