Dieta pudełkowa - polecane firmy
- Stokrotka
Dieta pudełkowa - polecane firmy

- Dżoana
Re: Dieta pudełkowa - polecane firmy

- Bercia
- senna
- Goodnight88
Post autor: Goodnight88 »

- Andrzej Sienkiewicz
Post autor: Andrzej Sienkiewicz »
Post autor: leslie »

- wanda
Post autor: Kaśka »
Post autor: Aśka »
Post autor: Zośka »
Wygodnądietę również jak najbardziej moge polecić;) Jedzonko przygotowane ze starannością, zawsze świeże, ciekawie skomponowane. Taka dieta to prawdziwa przyjemność;)Aśka pisze: ↑29 maja 2021, 13:23 Od siebie mogę dorzucić Wygodnądietę. Sama od nich zamawiam, już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Posiłki są smaczne, świeże, kolorowe i różnorodne dzięki czemu dieta się nie nudzi i znacznie łatwiej na niej wytrwać;) Do tego posiłki dostarczone są zawsze na czas- zgodnie z umową.
Post autor: wień »
Post autor: Kaśka »
Post autor: mrówka »
Post autor: Ańdzia »
Też od nich zamawiam, co prawda dopiero od 3 miesięcy, ale jak na razie spełniają moje oczekiwania w 100%:) Przede wszystkim jest smacznie, różnorodnie i zdrowo-czyli tak jak chciałam:) Do tego dostawy mam zawsze na czas no i kontakt z obsługą jest dobry.Kaśka pisze: ↑05 lip 2021, 13:19 Wygodnądietę również mogę polecić:) Zapewniaja mi 5 posiłków dziennie, jedzonko mają świeże, odpowiednio doprawione i syte a posiłki są mocno urozmaicone więc się nie nudzą. Wszystko jest apetycznie i estetycznie zapakowane i dowiezione pod same drzwi. Mnie to zdecydowanie pasuje:)
Post autor: wiki »

Post autor: Andżela »
Też się zdecydowałam na Wygodnądietę:) W mojej okolicy to chyba najlepsza opcja a jesli chodzi o posiłki to faktycznie pierwsza klasa- najwyższa jakość co się czuje:) Wszystko jest świeżem, odpowiednio doprawione, apetycznie podane i dostarczone na czas;Dwiki pisze: ↑04 lis 2021, 16:50 Najlepszy i najsmaczniejszy catering to Wygodna Dieta , posiłki bardzo dobre i naturalne, nie przetworzone tak jak w innych firmach. Czuć że są przygotowywane z najlepszych składników . Najbardziej cenie sobie to, ze zawsze są świeże i sycące z dodatkiem warzyw i owoców pysznych i słodkich. Dieta pierwsza klasa, zawsze jestem najedzona po posiłku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Post autor: miśka880olua »
No właśnie ja się zastanawiam się dietą pudełkową. Będę korzystac z takiego cateringu pierwszy raz w zyciu. Co sądzicie o korzystaniu z takiej diety? Mi zalezy na diecie pudełkowej wegetariańskiej, poniewaz od lat nie jem mięsa. Znalazłam taki catering tutaj https://dietetycznachatka.pl/dieta-2200.html To jedna z nielicznych stron,w ktorych jest opcja wege.mrówka pisze: ↑29 paź 2021, 19:29 Od jakiegoś czasu opieram się na diecie pudełkowej SUPREMEBOX i muszę przyznac, że to mój faworyt. Z pomocą takich potraw jest mi łatwiej zrzucić zbędne kilogramy i poprawić sylwetkę a był to mój cel odkąd pamiętam. Smakuje to bardzo dobrze, być może i Ty znajdziesz w tym coś dla siebie?
Post autor: łódka333 »
Post autor: Miśka »
Post autor: madzia »
Też od nich zamawiam i jestem mega zadowolona z rezultatów, schudłam już na pudełkach 9 kilo a to dopiero początek.Miśka pisze: ↑14 lis 2021, 17:52 Za poleceniem koleżanki zdecydowałam się na Wygodnądietę i absolutnie nie żałuje:) Wcześniej korzystałam jeszcze z innych cateringów ale zawsze coś było nie tak- najczęściej dania się za czesto powtarzały no i w smaku dla mnie to nie było to. Teraz za to Jestem mega zadowolona. Wygodnadieta na prawdę dobrze karmi, dania są starannie przygotowane, syte, smaczne i kolorowe. Wiadomo, człowiek je oczami a tutaj tak jest wszystko estetycznie zapakowane, że aż przyjemnie otwierać pudełko:)
Post autor: Werka »
Post autor: Ronia »
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród