gdzie na botox?

Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
Awatar użytkownika
chwalisława-69

gdzie na botox?

Post autor: chwalisława-69 »

Hej, gdzie możecie polecić mi zapisać się na zabieg botox Łęczyca? Już od dawna się nad tym zastanawiam, ale zawsze mam problem z podjęciem ostatecznej decyzji. Wiem na pewno, że chcę trafić w ręce jakiegoś specjalisty, bo wtedy na pewno będę zadowolona z efektu. Czy moglibyście doradzić mi w wyborze kliniki? Nie ukrywam, że to by mi bardzo pomogło! :)
Lidka oo

Re: gdzie na botox?

Post autor: Lidka oo »

ja byłam na botoxie w klinice Neonia www.neonia.com.pl mają tam bardzo dobry sprzęt i wykwalifikowanych specjalistów. Teraz chcę sobie poprawić usta by mój uśmiech był bardzo widoczny :)
Ditaa

Post autor: Ditaa »

Bardzo fascynujące jest, jak zabiegi laserowe w ramach medycyny estetycznej mogą skutecznie pomóc nam pozbyć się różnych kompleksów związanych z wyglądem. Polecam przeczytać więcej na ten temat: https://newslubuski.pl/sponsorowane/128 ... onych.html 😊
Awatar użytkownika
tormund91

Post autor: tormund91 »

Ostatnio szukałam sprawdzonego miejsca, gdzie mogłabym skorzystać z różnorodnych zabiegów na twarz i ciało. Znajoma wspomniała mi, że na stronie innovationclinic.pl dostępna jest bardzo interesująca oferta. Ciekawa jestem, czy kiedykolwiek mieliście okazję korzystać z ich usług. Proszę o podzielenie się opiniami.
ODPOWIEDZ