Ładna i dobrze wykonana bielizna - zakupy

Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
KajkaEł

Ładna i dobrze wykonana bielizna - zakupy

Post autor: KajkaEł »

Hej :)
Szukam ładnych propozycji w zakresie bielizny na co dzień, ale również nocnej. Macie może dla mnie jakieś wskazówki w tym zakresie, jeżeli tak to chętnie poznam Wasze spostrzeżenia, bo sama nie wiem gdzie ich szukać przy tym jednocześnie licząc na dobre ceny. Pomożecie?
KajkaEł

Re: Ładna i dobrze wykonana bielizna - zakupy

Post autor: KajkaEł »

Ja śmiało mogę polecić Wam sklep internetowy Valetta, w którym będziecie mogły znaleźć sporo naprawdę ciekawych propozycji jeśli chodzi o bieliznę nocną jak komplety oraz body koronkowe https://valetta.pl/collections/body-koronkowe w różnorodnych wzorach i jednocześnie kolorach. Warto sprawić sobie coś takiego i zaskoczyć swojego partnera, pozdrawiam ;)
Tołka

Post autor: Tołka »

Bardzo dobra propozycja z którą jak najbardziej mogę się zgodzić, sklep z ciekawymi propozycjami i dobrymi cenami. Sama przymierzam się właśnie do zamówienia stroju sportowego i kąpielowego. Zobaczymy w takim razie co z tego wyjdzie, bo trzeba się przygotować na wiosenne i letnie wyzwania sportowe i podróżnicze :)
KajaEś

Post autor: KajaEś »

Super, no to już widzę że kilka podpowiedzi się pojawiło. Teraz mam nadzieję, że jeszcze temat nam się troszkę rozwinie bo rzeczywiście ciężko znaleźć interesujące propozycje. Mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie jak zakupy będą udane to na pewno chętnie będę wracała bo jednak ciężko znaleźć dobre sklepy :)
Igiełka

Post autor: Igiełka »

Osobiście podzielam wypowiedź odnośnie sklepu Valetta i jak najbardziej mogę polecić Wam żebyście zwrócili uwagę na ich ofertę zarówno podczas poszukiwań bielizny nocnej, na co dzień, jak i w wersji wyszczuplającej. Zajrzyj sobie do nich w wolnej chwili i daj znać, czy zakupy się udały
ODPOWIEDZ