Lakier hybrydowy, który nie uczula

Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
Awatar użytkownika
agapit

Lakier hybrydowy, który nie uczula

Post autor: agapit »

Cześć, poszukuję sprawdzonego producenta lakierów, które mnie nie uczulą. Macie coś sprawdzonego? Wyleczyłam paznokcie po ostatnim uczuleniu i szukam czegoś lepszego.
Awatar użytkownika
gloria

Re: Lakier hybrydowy, który nie uczula

Post autor: gloria »

A może problem tkwi w technice malowania, za grube warstwy? Albo zła lampa? Ja stosuję lakiery hybrydowe Victoria Vynn i nie mam problemów : ) Mają w ofercie też lampy, sprawdź.
Awatar użytkownika
patrycja

Post autor: patrycja »

Ja lakiery hybrydowe zamawiam zawsze na ladiosa.pl. Mają bardzo dobrej jakości lakiery, nigdy nic mnie nie uczuliło
Awatar użytkownika
Moska90

Post autor: Moska90 »

Na pewno warto sprawdzić różne lakiery i po prostu przekonać się, który będzie dobrze działał na Was. Przecież u każdego może to zadziałać inaczej, więc nie ma co uogólniać. U mnie fajnie sprawdzają się Sunone z horex.pl/kobieta/paznokcie/lakiery_hybrydowe.html Są porównywalne jakościowo z Semilacem, a cenowo jednak są dużo bardziej przystępne. Mnie one w ogóle nie uczulają.

witamina dw czym wystepuje
Awatar użytkownika
carolla

Post autor: carolla »

Od siebie mogę polecić te lakiery hybrydowe z https://alessandro.pl/kategoria/manicur ... zy-i-topy/ Jest to producent lakierów, topów, baz itd. Oferta jest bardzo szeroka i atrakcyjna cenowo. Sama mam zamiar zrobić tam większe zamówienie. Postanowiłam zacząć sama dbać o swoje paznokcie.
Awatar użytkownika
majowa

Post autor: majowa »

Hurtownia kosmetyczna, z której zamawiam lakiery hybrydowe ma w swojej ofercie tylko renomowane marki, takie jak Semilac, NeoNail czy Indigo i nigdy mnie nie uczuliły
Awatar użytkownika
paryska

Post autor: paryska »

oj własnie, z hybrydami to tak jest... dlatego ja jednak zrezygnowałam z takiego manicuru. Teraz stosuje po prostu odżywkę bio Power z Eveline. Stawiam głównie na pielęgnacje :) no i przynosi to efekty bo moje naturalne paznokcie wyglądają fenomenalnie
ODPOWIEDZ