Lakier hybrydowy, który nie uczula
Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
- gloria
Re: Lakier hybrydowy, który nie uczula
A może problem tkwi w technice malowania, za grube warstwy? Albo zła lampa? Ja stosuję lakiery hybrydowe Victoria Vynn i nie mam problemów : ) Mają w ofercie też lampy, sprawdź.
- Moska90
Na pewno warto sprawdzić różne lakiery i po prostu przekonać się, który będzie dobrze działał na Was. Przecież u każdego może to zadziałać inaczej, więc nie ma co uogólniać. U mnie fajnie sprawdzają się Sunone z horex.pl/kobieta/paznokcie/lakiery_hybrydowe.html Są porównywalne jakościowo z Semilacem, a cenowo jednak są dużo bardziej przystępne. Mnie one w ogóle nie uczulają.
witamina dw czym wystepuje
witamina dw czym wystepuje
- carolla
Od siebie mogę polecić te lakiery hybrydowe z https://alessandro.pl/kategoria/manicur ... zy-i-topy/ Jest to producent lakierów, topów, baz itd. Oferta jest bardzo szeroka i atrakcyjna cenowo. Sama mam zamiar zrobić tam większe zamówienie. Postanowiłam zacząć sama dbać o swoje paznokcie.
- paryska
oj własnie, z hybrydami to tak jest... dlatego ja jednak zrezygnowałam z takiego manicuru. Teraz stosuje po prostu odżywkę bio Power z Eveline. Stawiam głównie na pielęgnacje no i przynosi to efekty bo moje naturalne paznokcie wyglądają fenomenalnie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo