mleko modyfikowane

Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
hemsa

mleko modyfikowane

Post autor: hemsa »

Jakie polecacie mleko modyfikowane dla dziecka 6 miesięcznego? Biorę pod uwagę Bebilon profutura, dużo dobrego słyszałam o tym mleku. Pytanie do osób które też to mleko stosują, gdzie kupujecie?
Josie

Re: mleko modyfikowane

Post autor: Josie »

to mleko to bardzo dobry wybór, w DOZ stacjonarnie kupisz je w dobrej cenie. Masz dostępne od ręki różne rodzaje bebilonu u nich, już nie raz tam kupowałam, polecam
liska

Post autor: liska »

Zdecydowanie warto pójść do DOZ stacjonarnie i kupić na miejscu mleko niż zamawiać online, w DOZie stacjonarnie macie w bardzo dobrych cenach i różne rodzaje dostępne.
idka

Post autor: idka »

Ja też już wychodzę z tego założenia i też kupuję tylko stacjonarnie w DOZ, mają najlepszą cenę na Bebilon, która cały czas się utrzymuję, a mojej córce Bebilon zdecydowanie Bebilon służy.
werona89

Post autor: werona89 »

A to w każdym DOZ można dostać Bebilon? Nie wiedziałam, że tam kupię, zawsze zamawiam online, ale czasem zapas się skończy i jest problem, warto mieć tanią opcję stacjonarnie.
Awatar użytkownika
lola

Post autor: lola »

Może się okazać, że nie będziesz miała pokarmu. Dlatego pamiętaj też koniecznie o mleku modyfikowanym. W każdej aptece DOZ bez żadnego problemu zakupisz mleka Bebilon. Ja regularnie kupuję je właśnie u nich i nigdy nie ma problemów z dostępnością. Polecam bo to świetne rozwiązanie.
ODPOWIEDZ