mleko modyfikowane
Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
mleko modyfikowane
Post autor: hemsa »
Jakie polecacie mleko modyfikowane dla dziecka 6 miesięcznego? Biorę pod uwagę Bebilon profutura, dużo dobrego słyszałam o tym mleku. Pytanie do osób które też to mleko stosują, gdzie kupujecie?
Re: mleko modyfikowane
Post autor: Josie »
to mleko to bardzo dobry wybór, w DOZ stacjonarnie kupisz je w dobrej cenie. Masz dostępne od ręki różne rodzaje bebilonu u nich, już nie raz tam kupowałam, polecam
Post autor: liska »
Zdecydowanie warto pójść do DOZ stacjonarnie i kupić na miejscu mleko niż zamawiać online, w DOZie stacjonarnie macie w bardzo dobrych cenach i różne rodzaje dostępne.
Post autor: idka »
Ja też już wychodzę z tego założenia i też kupuję tylko stacjonarnie w DOZ, mają najlepszą cenę na Bebilon, która cały czas się utrzymuję, a mojej córce Bebilon zdecydowanie Bebilon służy.
Post autor: werona89 »
A to w każdym DOZ można dostać Bebilon? Nie wiedziałam, że tam kupię, zawsze zamawiam online, ale czasem zapas się skończy i jest problem, warto mieć tanią opcję stacjonarnie.
- lola
Może się okazać, że nie będziesz miała pokarmu. Dlatego pamiętaj też koniecznie o mleku modyfikowanym. W każdej aptece DOZ bez żadnego problemu zakupisz mleka Bebilon. Ja regularnie kupuję je właśnie u nich i nigdy nie ma problemów z dostępnością. Polecam bo to świetne rozwiązanie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo