Przydatne oprogramowanie w firmie

Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
Masia

Przydatne oprogramowanie w firmie

Post autor: Masia »

Macie może pomysły na coś, co usprawnia pracę? Chodzi o prowadzenie sklepu internetowego. Obecnie poszukujemy takiego usprawnienia, bo z naszym internetowym sklepem mamy sporo pracy.
Wolka

Re: Przydatne oprogramowanie w firmie

Post autor: Wolka »

To może pomyślcie o takim oprogramowaniu dla ecommerce. Przyznam, że ich oferta wygląda całkiem ciekawie :) Pozdrawiam serdecznie i życzę pozytywnych wyborów :)
mamisiamiko

Post autor: mamisiamiko »

Jakoś nie wiem jak powinien wyglądać sektor sprzedaży b2b , dlatego jestem gotowa do działania w tym zakresie, że po prostu znajdę szczególnie dobre rozwiązania i je wprowadzę. Własna firma to zawsze coś ważnego, nie sądzicie? Warto mieć to na uwadze.
jankakowal

Post autor: jankakowal »

Nie jestem zdecydowana na rozwiązania wprowadzane przez mojego współkontrahenta, ale w sumie nie mam doświadczenia w temacie, więc może ja się mylę. Chodzi o to, że on wprowadza program do stanów magazynowych i mówi, że dzięki temu będziemy sprawniej nim zarządzać. To prawda ?
Awatar użytkownika
kametka

Post autor: kametka »

Wydaje mi się, że może wam się spodobać https://cashdirector.com/ . Program jest bardzo rozbudowany, sprawnie działa, a do tego ułatwia on sprawy związane z finansami
mamakasi

Post autor: mamakasi »

Nie mogę powiedzieć, że tak naprawdę interesuje mnie kosztorysowanie budowlane , ale dostałam zadanie, by znaleźć odpowiednią firmę pod względem takich usług. Liczę, że macie dla mnie jakąś wskazówkę, bo prawdę mówiąc, nie znam się na takim oprogramowaniu. Ciekawi mnie, co mi możecie powiedzieć.
ODPOWIEDZ